Sjuksköterska öppenvård 18 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Arbetsplats: Psykiatrin Gällivare sjukhus
Referensnummer: 196047

Om arbetsplatsen

I Malmfälten pågår spännande samhällsomvandlingar där gruvindustrin är en betydande näringsgren. I vårt område finns en fantastisk natur med närhet och stora möjligheter till naturupplevelser. Fjällvandring, längdskidåkning men även utförsåkning är bara några av de aktiviteter som finns att tillgå under fritiden. I Gällivare når du Dundret, Sveriges högsta lågfjäll, efter 5 minuter med bil. Ishotellet i Jukkasjärvi, Kebnekaise är även de upplevelser av många andra som finns i vårt närområde.
Vårt upptagningsområde består av 54 000 kommuninvånare. Psykiatrin i Gällivare ombesörjer även patienter från kommunerna Pajala, Jokkmokk och Kiruna. Basen utgår från våra mottagning i Gällivare. Vi har även en mindre mottagning i Kiruna samt filialmottagningar i Pajala och Jokkmokk. Vi arbetar med allt traditionellt vuxenpsykiatriskt behandlings- och utredningsarbete där vi möter patienter såväl med psykiatrisks diagnoser, missbruk samt diagnoser inom neuropsykiatri. Vi bedriver såväl öppen- som slutenvård, en vårdavdelning med 13 vårdplatser. Inom verksamheten är vi 80 anställda. Vi arbetar i multiprofessionella team i öppenvården, i slutenvården i vårdlag. Inom verksamheten har vi skötare, psykologer, fysioterapeut, sjuksköterskor, arbetsterapeuter, sekreterare, psykiatriker etc. Inom verksamheten har vi utifrån patientens behov ett eklektiskt synsätt och därmed tillgång till personal med olika utbildningar som exempelvis KBT, psykodynamisk inriktning samt systemiskt arbete.

Arbetsuppgifter

Patientcentrerad vård och helhetssyn är viktiga utgångspunkter. Patienten och närståendes delaktighet och trygghet är viktig. Tät samverkan med öppenvården/slutenvården är en stor del i arbetet. Dokumentation är en självklar del av arbetet samt att vara delaktig i utvecklingen av omvårdnads-/behandlingsarbetet i verksamheten.
I tjänsten som sjuksköterska i öppenvården ingår att bedöma, planera och genomföra patientens vård och behandling i samverkan med patient och närstående samt i nära samarbete med vårdgrannar. Du deltar aktivt vid behandlingskonferenserna. Vi har kontaktpersonsystem.
Under sommar och semester hjälps vi åt och arbete i slutenvården  ingår.
Hos oss finns möjligheter till vidareutveckling/utbildning inom områden som gagnar verksamheten. Förutom externa utbildningar så erbjuder vi även interna utbildningar.

Din bakgrund

Legitimerad sjuksköterska. Önskvärt med specialistutbildning i psykiatrisk omvårdnad. Eftersom det är svårt att hitta är så är det inte ett krav. Önskvärt med Steg 1 (KBT-grundutbildning) i främst öppenvården men inte det heller ett krav. Erfarenhet av arbete inom psykiatri är meriterande.

Anställningsfakta

Tillsvidareanställning på heltid, dagtid öppenvården 08.00-16.30. Du börjar med sex månaders introduktion på vår slutenvårdsavdelning. Provanställning kan bli aktuellt. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Vill du veta mer?

Rose-Marie Larsson, enhetschef, tfn: 0970-193 13, Rose-marie.r.larsson@nll.se
 
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Fackliga företrädare

Britt-Inger Backefalk, Vårdförbundet, tfn: 0970-19 000 (växel), britt-inger.backefalk@norrbotten.se
 
Sista ansökningsdag 2018-08-15

Antal tjänster

1

Adress

Region Norrbotten, Robertsviksgatan 7, 97189 Luleå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Region Norrbotten, Robertsviksgatan 7, 97189 Luleå
Senaste dag: 2018-08-15
AMS-ID: 7800309

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.