Sjuksköterska, pooltjänst 3 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Vi söker dig som har ett stort intresse och engagemang för att arbeta med äldre och vill arbeta med att främja hälsa och stärka funktionsförmåga hos våra vårdtagare. Du kommer att ingå i vår pool tillsammans med sju andra distriktsköterskor/sjuksköterskor för att täcka frånvaro vid våra tio vård- och omsorgsboenden.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska i poolen har du ansvar för hälso- och sjukvård vid vård och omsorgsboenden. Hos oss har du ett självständigt arbete där vårdtagarna står i centrum utifrån den omvårdnad de behöver. Du ansvarar för att bedöma, planera, genomföra och följa upp hälso- och sjukvårdsinsatser, medicinhantering, specifik omvårdnad samt dokumentation. Du ger även stöd och handledning till omvårdnadspersonalen inom vård- och omsorgsboenden.

Kvalifikationer

 

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska gärna med vidareutbildning till distriktssköterska eller annan relevant inriktning. Erfarenhet av yrket är krav. Arbetet ställer krav på ett flexibelt, ansvarsfullt och självständigt arbetssätt där även engagemang och samarbete är viktiga ingredienser. Stor vikt kommer därför att läggas vid personlig lämplighet. B-körkort och tillgång till egen bil krävs.

 

Övrigt

Piteå Kommun arbetar enligt Hel/del-modellen, vilket innebär anställning på heltid med möjlighet att arbeta mindre. För tjänsten utgår poolersättning 2500kr/månad för heltid. Arbetet sker på dagtid, kvällar samt vissa helger. Tillsvidareranställning. Tillträde efter överenskommelse.

 

Upplysningar

 

Marie Isaksson, Chef för bemanningsenheten, 0911-69 62 17

 

Lena Wennberg, Vårdförbundet, 070-369 32 98

 

Välkommen med din ansökan via www.pitea.se/ledigajobb senast 2019-02-003.

 

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakter från externa aktörer.

Antal tjänster

1

Adress

Piteå Kommun, Svartuddsvägen 1, 94185 Piteå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Piteå Kommun, Svartuddsvägen 1, 94185 Piteå
Senaste dag: 2019-02-03
AMS-ID: 8095632

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.