Sjuksköterska, Stöd och omsorg 3 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Vi söker dig som har ett stort engagemang och intresse av att arbeta med personer med utvecklingsstörning och psykisk funktionsnedsättning. Organisatoriskt är du anställd inom Äldreomsorgen men ditt verksamhetsområde är inom Stöd och omsorg.

 Arbetsuppgifter

Vi erbjuder ett självständigt arbete, där du har möjlighet att använda dina tidigare erfarenheter och lära nytt i en organisation med många olika verksamhetsgrenar. Inom avdelningen finns idag 19 särskilda boenden för personer med utvecklingsstörning och flerfunktionshinder, sex boenden för personer med psykiska funktionsnedsättningar och fem dagliga verksamheter. Verksamheten omfattar ca 250 brukare. Arbetet utgår från brukarnas behov som står i centrum utifrån den hälso-och sjukvård de behöver. Du ger även stöd och handledning till omsorgspersonalen.

 Kvalifikationer

Vi söker dig som är leg. Sjuksköterska, gärna med vidareutbildning inom distriktssjukvård alternativt psykiatri. Du bör ha god planeringsförmåga, klara självständigt arbete men också ha god samarbetsförmåga. Erfarenhet av arbete med målgruppen är meriterande. Du bör ha en kreativ och pedagogisk förmåga för att nå brukarna, där inte alltid det talade språket är en framkomlig väg. Arbetet ställer krav på att kunna hålla ”många bollar i luften”. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Körkort B är ett krav.

 Övrigt

Vi arbetar enligt Hel/del-modellen vilket innebär anställning på heltid med möjlighet att arbeta mindre. Du kommer att arbeta dagtid med viss helgtjänstgöring. Anställningen är tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse. Tillgång till tjänstebil.

Upplysningar

Christer Grahn, Hemsjukvårdschef, 0911- 69 79 31

Facklig företrädare

Agneta Överlind, Vårdförbundet, 0911-69 77 12

 

Välkommen med din ansökan via www.pitea.se/ledigajobb senast 2019-04-07

 

Vi avsäger oss vänligen men bestämt marknadsföring och andra kontakter från externa aktörer i denna rekrytering.

Antal tjänster

1

Adress

Piteå Kommun, Svartuddsvägen 1, 94185 Piteå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Piteå Kommun, Svartuddsvägen 1, 94185 Piteå
Senaste dag: 2019-04-07
AMS-ID: 8195687

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.