Sjuksköterska till Luleå Närpsykiatri 4 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Arbetsplats: Närpsykiatrin Luleå
Referensnummer: 195728

Om arbetsplatsen

Psykiatrin Sunderbyns verksamhet är indelad i Närpsykiatri med verksamhet i Luleå, Boden och Kalix samt en gemensam akutpsykiatrisk slutenvård/jourmottagning på Sunderby sjukhus. Närpsykiatrin i Luleå är placerad på Smedjegatan i centrala stan och har drygt 60 anställda. Närpsykiatrin är en allmänpsykiatrisk verksamhet som ansvarar för att tillgodose patienternas behov av specialistpsykiatriska behandlingsinsatser.

Arbetsuppgifter

Vi söker en sjuksköterska till vår CS-mottagning. Där arbetar du med exempelvis bedömning, uppföljning, psykopedagogiska insatser, telefonrådgivning samt läkemedelshantering, i första hand riktat till personer med ADHD och de som behandlas med centralstimulantia. Arbetsplatsen erbjuder kontinuerlig handledning. Arbetet sker både individuellt och i team. Samverkan med närstående och andra myndigheter samt ett nära samarbete med vårdgrannar och övrig psykiatrisk verksamhet är en viktig del av arbetet. Som sjuksköterska är det önskvärt att du deltar i olika former av utvecklingsarbeten inom verksamheten.

Din bakgrund

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Det är önskvärt att du har specialistutbildning i psykiatri, men det är inte ett krav. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom vuxenpsykiatrisk öppenvård. Arbetet ställer krav på god samarbetsförmåga, flexibilitet och förmåga att arbeta självständigt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställningsfakta

En tillsvidareanställning på heltid, dagtid. Tillträde enligt överenskommelse. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.
Intervjuer kommer att ske löpande under annonseringstiden, välkommen med din ansökan redan idag!

Vill du veta mer?

Petter Broström, Enhetschef, 0920-715 70, Petter.Brostrom@norrbotten.se
 
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser

Fackliga företrädare

Vårdförbundet, Pia Byström Erlandsson, 0920-715 05, pia.bystrom-erlandsson@norrbotten.se
Sista ansökningsdag är den: 2018-04-13

Antal tjänster

1

Adress

Region Norrbotten, Robertsviksgatan 7, 97189 Luleå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Region Norrbotten, Robertsviksgatan 7, 97189 Luleå
Senaste dag: 2018-04-13
AMS-ID: 7619637

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.