Sjuksköterska till Medicin / PAVA vid Kalix sjukhus 18 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Arbetsplats: Kalix sjukhus
Referensnummer: 196303

Om arbetsplatsen

Kalix sjukhus är ett närsjukhus med två vårdavdelningar enheten för internmedicin, palliativ vård och rehab/strokeenheten. Kalix sjukhus blev utsett till Sveriges 5:e bästa mindre sjukhus i Dagens Medicin 2016 och Rehab/strokeenheten fick hedersomnämnande 2016 och 2017 för en god strokevård i nationella strokeregistrets årliga ranking. Kalix sjukhus är ett av fem sjukhus i Norrbotten. I upptagningsområdet ingår Kalix, Haparanda, Övertorneå och Överkalix kommuner.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska på medicin/palliativ avdelning arbetar du med varierande arbetsuppgifter i ett team med undersköterskor, sjuksköterskor, fysioterapeuter, arbetsterapeuter och läkare. Lagarbete är viktigt och vi anser det vara en förutsättning för att ge patienten bästa möjliga vård. Vi är stolta över att arbeta på Med/Pava och vi delar med oss av våra kunskaper i vardagen. Patientgruppen är varierande och omvårdnaden inkluderar en bred patientbild.

Din bakgrund

Vi söker dig som är utbildad legitimerad sjuksköterska. Du som söker måste se service och flexibilitet som en självklarhet, vara intresserad av vårdutveckling och sätta patienten i fokus. Du bör ha en god samarbetsförmåga och en positiv grundinställning. Flexibilitet krävs, du kommer att arbeta i team men även självständigt ha stort ansvar för en del uppgifter. Att arbeta med och ha öga för flöden är viktigt. Vi arbetar med ständiga förbättringar med patientsäkerhet och arbetsmiljö i fokus. Stor vikt kommer att läggas på personliga egenskaper.

Anställningsfakta

Tillsvidareanställning på heltid, dag, kvälls och helgtjänstgöring 2 av 5 helger. Vi erbjuder en individuellt anpassad introduktion, löpande intern kompetensutveckling.
Rekrytering sker löpande, så du är välkommen med din ansökan redan nu. Tillträde enligt överenskommelse. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal. Den här verksamheten omfattas av Region Norrbottens extra-satsning på sjuksköterskor. Mer information hittar du här: http://www.norrbotten.se/sv/Jobb-och-utbildning/Oberoende-av-inhyrd-personal/Formaner-och-uppdrag-for-sjukskoterskor-/

Vill du veta mer?

Enhetschef, Marie Stenback, 0923-761 27, 072-245 18 16, marie.stenback@norrbotten.se
 
Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men vi undanber oss direkt kontakt med bemannings-rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Fackliga företrädare

Vårdförbundet, Maria Almqvist, 072-206 84 21, 0923-761 33
Sista ansökningsdag är den: 2019-01-31

Antal tjänster

1

Adress

Region Norrbotten, Robertsviksgatan 7, 97189 Luleå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Region Norrbotten, Robertsviksgatan 7, 97189 Luleå
Senaste dag: 2019-01-31
AMS-ID: 8060745

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.