Sjuksköterska till Närpsykiatrin Boden 1 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Arbetsplats: Närpsykiatrin Boden
Referensnummer: 196154

Om arbetsplatsen

Närpsykiatrin i Boden ligger belägen i centrala Boden, intill vackra Brännastrand. Vi tillhör Närsjukvården med verksamhet även i Luleå och Kalix samt en gemensam akutpsykiatrisk slutenvård/jourmottagning på Sunderby sjukhus. Vi är cirka 30 anställda fördelat på arbetsterapeut, fysioterapeut, kurator, läkare, medicinsk sekreterare, psykolog, psykoterapeut, sjuksköterska och skötare. Närpsykiatrin är en öppenvårdsmottagning som ansvarar för att tillgodose patienternas behov av specialistpsykiatriska behandlingsinsatser. Mottagningen arbetar aktivt med patient- och flödesprocesser.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en sjuksköterska med placering i vårt akuta team, vilket innebär att snabbt kunna erbjuda patienten insats. Arbetet består av både mottagnings och behandlingsarbete. Som sjuksköterska arbetar du som ansvarig behandlare med exempelvis bedömning, uppföljning, samtalsbehandling, psykopedagogiska insatser, akuta mobila insatser, telefonrådgivning samt läkemedelshantering. Vi har Centralstimulantia (CS) – & Labo-mottagning. Arbetsplatsen erbjuder kontinuerlig handledning. Arbetet sker både individuellt och i team. Samverkan med närstående och andra myndigheter samt ett nära samarbete med vårdgrannar och övrig Psykiatrisk verksamhet är en viktig del av arbetet.

Din bakgrund

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Meriterande är specialistutbildning i psykiatri och/eller grundläggande psykoterapiutbildning steg 1. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom vuxenpsykiatrisk öppenvård. Arbetet ställer krav på god samarbetsförmåga, flexibilitet och förmåga att arbeta självständigt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställningsfakta

En tillsvidareanställning heltid. Flextid tillämpas. Tillträde enligt överenskommelse. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Vill du veta mer?

Kontakta enhetschef Anna Öhrling, 0921-670 54, 070-638 41 96, anna.ohrling@norrbotten.se
Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Fackliga företrädare

Kontakta Susanne Samuelsson, Vårdförbundet, 0921-670 91, susanne.samuelsson@norrbotten.se
Laila Mansikka Lundström, Vårdförbundet, 0921-670 14, laila.mansikka-lundstrom@norrbotten.se
 
Sista ansökningsdag är den: 2018-08-15

Antal tjänster

1

Adress

Region Norrbotten, Kungsgatan 25, 96161 Boden

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Region Norrbotten, Kungsgatan 25, 96161 Boden
Senaste dag: 2018-08-15
AMS-ID: 7803034

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.