Sjuksköterska till Piteå sjukhus 3 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Arbetsplats: Medicin och rehabiliteringskliniken/cytostatikaenheten
Referensnummer: 197976

Om arbetsplatsen

Medicin- och rehabkliniken har fem somatiska vårdavdelningar samt enheter för paramedicin, öppenvårds-rehabilitering, hemodialys, specialistmottagning och behandlingsenhet. Sammanlagt är vi 300 medarbetare. Vi arbetar efter klinikens värdegrund som ger oss en trygghet i vårt dagliga arbete. Hos oss erbjuder vi dig ett öppet positivt arbetsklimat med möjligheter till personlig utveckling och utbildning samt delaktighet i avdelningarnas fortlöpande utvecklingsarbete.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska på cytostatikasenheten samverkar du med behandlande läkare som finns tillgänliga vid Sunderby sjukhus och NUS. Du ansvarar för och samordnar patientens behandlingar, kontroller och uppföljningar, telefonrådgivning ingår också i arbetet på enheten.

Din bakgrund

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och som gärna har erfarenhet av mottagningsarbete inom verksamhetsområdet. Du är trygg i din yrkesroll och har ett professionellt bemötande gentemot såväl patienter som medarbetare. Ditt arbetssätt är patientfokuserat och du har en hög ansvars- och servicekänsla. Vidare har du god samarbetsförmåga och förmåga att skapa goda relationer med kollegor, både externt och internt.

Anställningsfakta

Anställningen är ett vikariat på heltid dagtid till och med den 31 december 2019 med eventuellt förlängning. Tillträde enligt överenskommelse. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Vill du veta mer? Kontakta

Per Ölund, enhetschef, tfn: 0911-752 63, per.olund@norrbotten.se
 
Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men vi undanber oss direkt kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Fackliga företrädare

Marie Burman, Vårdförbundet, marie-louice.burman@norrbotten.se

Sista ansökningsdag är 2019-03-29

Antal tjänster

1

Adress

Region Norrbotten, Robertsviksgatan 7, 97189 Luleå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Region Norrbotten, Robertsviksgatan 7, 97189 Luleå
Senaste dag: 2019-03-29
AMS-ID: 8193360

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.