Sjuksköterska till psykiatriska vårdavdelningen vid Piteå sjukhus 3 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Arbetsplats: Piteå sjukhus
Referensnummer: 196713

Om arbetsplatsen

Vid psykiatriska vårdavdelningen arbetar sjuksköterskor och skötare tillsammans i vårdlag. Här vårdas patienter med psykiatrisk problematik. Upptagningsområdet är hela Piteå älvdal.
 
Patienter vårdas både enligt HSL och LPT. Vi har under december 2018 påbörjat vårt arbete med självald inläggning. Avdelningen har 16 disponibla vårdplatser för närvarande. Vi har en fast överläkare samt AT-läkare som ansvarar för avdelningen.

Arbetsuppgifter

Patientcentrerad vård och helhetssyn är viktiga utgångspunkter. Patienten och närståendes delaktighet och trygghet är viktig. Psykiatrisk omvårdnad är i fokus, vilket även innefattar somatiskt omhändertagande. Din roll är att stödja och vara delaktig i planeringen tillsammans med patienter och närstående i ditt vårdlag. Dokumentation är en självklar del av arbetet, samt att vara delaktig i utvecklingen av omvårdnadsarbetet och verksamheten.

Din bakgrund

Legitimerad sjuksköterska. Erfarenhet av arbete inom psykiatri är meriterande. Önskvärt med specialistutbildning i psykiatrisk omvårdnad. Sjuksköterskestuderande som kan uppvisa bevis om avslutad utbildning men som inte erhållit legitimation är också välkomna att söka. Man måste kunna uppvisa godkänt utbildningsintyg.

Anställningsfakta

Vikariat 6 mån, med möjlighet till förlängning, heltid, dag, kvälls och helgtjänstgöring samt rotationstjänst. Vid behov kan även nattjänstgöring ingå. Tillträde enligt överenskommelse. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.
 
Den här verksamheten omfattas av Region Norrbottens extra-satsning på sjuksköterskor. Mer information hittar du här: http://www.norrbotten.se/sv/Jobb-och-utbildning/sjukskoterska/

Vill du veta mer?

Helen Rönnkvist, enhetschef, 0911-754 24 eller 070-2733505, helen.ronnquist@norrbotten.se
 
Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men vi undanber oss direkt kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Fackliga företrädare

Katja Pettersson, vårdförbundet, 0911-754 10
Sista ansökningsdag är den: 2019-01-20

Antal tjänster

1

Adress

Region Norrbotten, Robertsviksgatan 7, 97189 Luleå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Region Norrbotten, Robertsviksgatan 7, 97189 Luleå
Senaste dag: 2019-01-20
AMS-ID: 8095044

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.