Sjuksköterska till Roknäsgården 1 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Avdelningen Äldreomsorgen, inom Socialtjänsten, arbetar med service och omvårdnad av de som är över 65 år och behöver stöd i det dagliga livet på grund av sjukdom, funktionshinder och/eller ålder. Våra tio vård- och omsorgsboenden är en viktig del av kommunens äldreomsorg. Vi söker nu en sjuksköterska till Roknäsgårdens vård-och omsorgsboende.

Om arbetet på Roknäsgården

På Roknäsgården bor de som är över 65 år och behöver stöd i det dagliga livet på grund av sjukdom, funktionsnedsättning och/eller ålder. Det finns 46 lägenheter fördelat på en vård-och omsorgsenhet samt en demensenhet. Roknäsgården är beläget i naturskön lantlig miljö med utsikt över Lillpiteälven. Just nu pågår ett innovationsprojekt där ledarskap och medarbetarskap förenas för att främja äldrevården för de boende.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska på kommunens boenden har du den högsta medicinska kompetensen i verksamheten och ansvarar för hälso- och sjukvård. Du har ett självständigt arbete där de boende står i centrum utifrån den omvårdnad de behöver. Du ger även stöd och handledning till omvårdnadspersonalen.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska, gärna med inriktning mot äldre. Om du har erfarenhet av arbetssättet BPSD kan det vara meriterande då det kommer att införas under 2019. Då arbetet innebär kontakter med äldre, anhöriga och personal ställer det stora krav på att du ger ett gott bemötande till de som du möter. Du måste vara flexibel och ha en väl utvecklad förmåga att planera och samarbeta. Vi behöver dig som vill arbeta för de boendes bästa, ser möjligheter och lösningar och är en god ambassadör för Roknäsgården. För tjänsten krävs B-körkort.

Övrigt

Tillsvidareanställning, heltid. Vi arbetar enligt Hel/del-modellen vilket innebär anställning på heltid med möjlighet att arbeta mindre. Tillträde enligt överenskommelse. Intervjuer kommer att ske löpande.

Välkommen med din ansökan via www.pitea.se/ledigajobb senast 2019-04-07

Kontaktperson

Inger Blomqvist
Boendechef
0911-69 79 63
inger.blomqvist@pitea.se

Facklig företrädare

Lena Vennberg

Vårdförbundet

070-3693298

Antal tjänster

1

Adress

Piteå Kommun, Svartuddsvägen 1, 94185 piteå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Piteå Kommun, Svartuddsvägen 1, 94185 piteå
Senaste dag: 2019-04-07
AMS-ID: 8196550

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.