Sjuksköterska 10 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Sjuksköterska

Arbetsplats: Länsenheten för särskilt stöd
Referensnummer: 196288

Om arbetsplatsen

Länsenheten särskilt stöd/funktionshinder tillhör division Länssjukvård och har verksamhet i Luleå, Kalix, Piteå, Gällivare och Kiruna. I Länsenheten ingår verksamheterna LSS Råd och Stöd, Vuxenhabilitering och Hjälpmedelskonsulenterna.
 
Vårt uppdrag är länsövergripande och vi har brett expertkunnande om funktionsnedsättningar och dess konsekvenser. I Länsenheten finns professionerna administratör, arbetsterapeut, fysioterapeut, hjälpmedelskonsulent, psykolog, sjuksköterska, socionom och läkare.
 
I Luleå är vi ca 30 anställda och vi arbetar i ljusa och fina lokaler som ligger centralt i stadskärnan.

Arbetsuppgifter

Denna sjukskötersketjänst ingår i enheten LänsVhab/NeuroVux tillsammans med psykologer, socionomer, läkare och administratörer som alla är placerade i Luleå. Med din medicinska kompetens bidrar du som konsult till våra medarbetare i länet, men det kan också bli aktuellt med direkta patient/brukar kontakter. Uppdraget omfattar även att ha kontakter med andra vård-  och samhällsaktörer, för att vid behov samordna insatser/åtgärder eller bidra med kompetens för problemlösning i komplexa frågor. Tjänsten ingår även i vår mottagning som utreder neuropsykiatriska frågeställningar och personkretsutredningar utifrån LSS.

Det är önskvärt att du har körkort eftersom det förekommer resor i tjänsten.

Din bakgrund

Du är legitimerad sjuksköterska. Erfarenhet av att arbeta i team och att arbeta med personer med funktionsnedsättning är meriterande.
 
Det är viktigt att du värderar och ser nyttan av att samarbeta med andra. Uppdraget är mångfasetterat och du behöver ha god förmåga att planera och kunna prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Tjänsten kräver att du är intresserad av att aktivt arbeta med utveckling av verksamheten och se ständigt förbättringsarbete som en naturlig del i det arbetet.
 
I uppdraget behöver du ha god förmåga att anpassa skriftlig och muntlig kommunikation utifrån mottagaren. Vi använder oss av e-teknik och du bör ha intresse att vara med och driva utvecklingen av detta arbetssätt. Då du är ensam sjuksköterska i länsenheten måste du på ett tydligt sätt också kunna bevaka frågor och driva utveckling inom ditt område.

Anställningsfakta

Tillsvidareanställning om 100%
 
Arbetstider: måndag-fredag, dagtid
 

Tillträde enligt överenskommelse

 
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal
 
 

Vill du veta mer?

Kontakta

Karin Hagnelöv, Enhetschef
Telefon: 0920-284039
E-post: karin.hagnelov@norrbotten.se
 
Anna-Lena Niva Wärja, sjuksköterska
Telefon: 0920-284033
E-post: Anna-lena.niva-wärja@norrbotten.se
 
Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
 

Fackliga företrädare

Elisabeth Lindblad, Vårdförbundet
Telefon: 0730-780398
E-post: Elisabeth.lindblad@vardforbundet.se
Sista ansökningsdag är den: 2018-09-30

Antal tjänster

1

Adress

Region Norrbotten, Robertsviksgatan 7, 97189 Luleå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Region Norrbotten, Robertsviksgatan 7, 97189 Luleå
Senaste dag: 2018-09-30
AMS-ID: 7925148

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.