Sjuksköterskor Hematologisk och palliativ vård Sunderby sjukhus 5 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Sjuksköterskor Hematologisk och palliativ vård Sunderby sjukhus
Arbetsplats: Sunderby sjukhus
Referensnummer: 196725

Om arbetsplatsen

Vi behöver bli fler och söker just dig!

På avdelning 63 vårdas patienter med maligna blodsjukdomar (hematologi) och patienter med olika palliativa sjukdomstillstånd, två högspecialiserade patientgrupper. Hematologin på Sunderby sjukhus har ett länsuppdrag med inriktning på utredning och behandling av såväl hematologiska bristsjukdomar som avancerad behandling av maligna blodsjukdomar. De palliativa patienterna besväras ofta av komplexa symtom och har behov av specialiserad palliativ vård, där strävar vi efter att ge optimal omvårdnad och stöd.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska på avdelning 63 bedriver du omvårdnad ur ett helhetsperspektiv för svårt sjuka patienter med ett varierande behov av omvårdnad. Du har en stödjande funktion att främja livskvalitet hos såväl patienter som anhöriga men arbetet innebär även att du får arbeta med medicinskt avancerad omvårdnad, tidvis av intensivvårdskaraktär. Arbetet är omväxlande och sker i nära samarbete med andra yrkeskategorier. Tillsammans med dina kollegor är du delaktig i avdelningens utvecklingsarbete och som stöd i det arbetet finns våra utvecklingssjuksköterskor.

Vi arbetar för att all personal skall kunna ta hand om båda patientgrupperna, men du kommer ges möjlighet att specialisera dig inom antingen hematologisk- eller palliativ vård. Vi värdesätter personlig utveckling och vill att du ska trivas på din arbetsplats. Tillsammans med dig vill vi lyfta fram omvårdnaden till gagn för patienten.

Din bakgrund

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Har du tidigare erfarenhet av specialiserad vård inom hematologi eller palliativ vård anses detta som meriterande. Du kommer att arbeta självständigt och även som del av ett team vilket ställer krav på både god samarbetsförmåga och kommunikation. Du är flexibel och kvalitetsmedveten och därmed förmår att bidra till verksamhetens utveckling.

Vi erbjuder dig en strukturerad och individanpassad introduktion och en kontinuerlig kompetensutveckling baserad på din individuella kompetensutvecklingsplan.

Anställningsfakta

Vi erbjuder en tillsvidareanställning dag/kväll/helg eller natt, tillträde sker enligt överenskommelse. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Den här verksamheten omfattas av Region Norrbottens extra satsning på sjuksköterskor. Mer information hittar du här: http://www.norrbotten.se/sv/Jobb-och-utbildning/Oberoende-av-inhyrd-personal/Formaner-och-uppdrag-for-sjukskoterskor-/

Urval och intervjuer sker löpande under rekryteringsprocessen så välkommen in med din ansökan redan idag!

Vill du veta mer?

Ulla Keinström, enhetschef  
Tfn 0920-28 38 46
ulla.keinstrom@norrbotten.se

Fackliga företrädare

Ann-Sofi Andersson, Vårdförbundet
Tfn 0920-28 35 10
ann-sofi.andersson@norrbotten.se
Sista ansökningsdag är den: 2019-02-10

Antal tjänster

2

Adress

Region Norrbotten, Robertsviksgatan 7, 97189 Luleå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 2
Län/Ort:
Adress: Region Norrbotten, Robertsviksgatan 7, 97189 Luleå
Senaste dag: 2019-02-10
AMS-ID: 8099203

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.