Sjuksköterskor till rehab – och strokeenheten, Kalix sjukhus 33 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Arbetsplats: Rehab/strokeenheten Kalix sjukhus
Referensnummer: 196588

Om arbetsplatsen

Kalix Sjukhus är ett länsdelsjukhus som svarar för vården i östra Norrbotten. Det primära upptagningsområdet omfattar cirka 37 000 personer. Sjukhuset bedriver en bred verksamhet främst inom rehabilitering och internmedicin.

Rehab och strokeenheten tillhör medicin/rehabkliniken och består av 22 vårdplatser fördelade på stroke och akutgeriatrik. Vi arbetar i team med fokus på patient och närstående i ett integrerat samarbete mellan läkare, sjuksköterska, undersköterska, arbetsterapeut, fysioterapeut, logoped, kurator och dietist. Vi ser att varje medarbetare har ett förhållningssätt där varje patient, närstående och medarbetare ska bli hörd, sedd, respekterad och delaktig. Ett förhållningssätt som kombineras med ansvarstagande och hög kompetens. På enheten lägger vi stor vikt på möjligheter till kompetensutveckling och  lägger mycket energi på att skapa ett hållbart arbetsliv för den enskilde eftersom trivsel på jobbet är en förutsättning för  en god omvårdnad och rehabilitering.
Rehab/strokeenheten vid Kalix sjukhus har 2016 och 2017 fått omnämnande som en av Sveriges fyra bästa strokeenheter i nationella strokeregistrets årliga ranking.

Arbetsuppgifter

Att vara sjuksköterska hos oss är ett spännande arbete där du får möta människor i många olika situationer. Arbetet är utvecklande och självständigt med trevliga kollegor och stort eget ansvar. I tjänsten ingår vård av såväl akutgeriatriska patienter som stroke/TIA patienter. Vi arbetar utifrån de nationella riktlinjerna för strokesjukvård i team,  tillsammans med läkare, undersköterska, arbetsterapeut, fysioterapeut, logoped, kurator och dietist.

Du blir en del av ett skickligt team som stöttar och hjälper varandra samtidigt som du kommer att arbeta självständigt. Just nu händer mycket inom vårt område och här blir du en del av en verksamhet som bygger för framtiden – där ditt engagemang och dina idéer är viktiga för oss!

Din bakgrund

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och tycker om att arbeta med människor. Vi ser gärna att du arbetar med patienten i fokus och att du lätt anpassar dig till olika grupper och skapar goda relationer till både patienter och medarbetare. Det är en fördel att vara flexibel och ha en god förmåga att hantera nya situationer och förändringar, att kunna hantera stress och prioritera i vilken ordning arbetsuppgifterna ska utföras. Vi ser att du har ett utmärkt bemötande och professionellt förhållningssätt gentemot alla våra patienter. Du får gärna vara initiativrik och se möjligheter till utveckling på avdelningen. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställningsfakta

En tillsvidareanställning på heltid. Dag- kvälls och helgtjänstgöring, två av fem helger. Tillträde enligt överenskommelse. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.
 
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.
Välkommen med din ansökan redan idag!

Vill du veta mer?

Enhetschef Anna Johansson, 0923-762 23, 070-523 49 90, anna.j.johansson@Norrbotten.se
 
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Fackliga företrädare

Vårdförbundet Maria Almkvist, 0923-761 33, 072-206 84 21
Sista ansökningsdag är den: 2019-01-31

Antal tjänster

1

Adress

Region Norrbotten, Robertsviksgatan 7, 97189 Luleå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Region Norrbotten, Robertsviksgatan 7, 97189 Luleå
Senaste dag: 2019-01-31
AMS-ID: 8043782

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.