Skiftgående mekaniker till Pons verksamhet i Svappavaara 5 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Ditt nya jobb!
Som mekaniker ingår du i ett team som tillsammans arbetar med service, reparationer och förebyggande underhåll på Caterpillars största gruvmaskiner.

Placeringsort är Svappavaara och du kommer att arbeta i truckverkstaden inne på gruvområdet. Du kommer arbeta i skift 7/7.

Din erfarenhet

Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta som mekaniker med större maskiner men vi söker även dig som är ny i yrket och har viljan att lära dig. Det är även meriterande om du har tekniskt gymnasium eller motsvarande kompetens.

Du behöver ha kunskaper i svenska både muntligt och skriftligt. Du behöver även ha viss kunskap i engelska då felsökning och servicelitteratur är på det språket.

Körkort B krävs. C körkort är meriterande.

Dina personliga egenskaper

Du är noggrann och då du kommer ingå i ett team är samarbetsförmåga viktigt. Att ge en bra service är en självklarhet för dig och att du ser vad som behöver göras på ett självständigt sätt.

Pon Equipment Mining är en del av Pon Equipment AB, och svarar för all försäljning och service av Caterpillars produkter för entreprenad och gruvverksamhet såväl ovan som under jord. Vi bygger långsiktiga relationer och skapar kostnadseffektiva och kundanpassade totallösningar för våra kunder som finns representerade i hela Skandinavien med tyngdpunkt på Malmfälten. Genom hög kvalitet, kompetens och stort ansvarstagande skapar vi ett tydligt mervärde för våra kunder – We take care of it!

https://www.pon-cat.com

Antal tjänster

1

Adress

Pon Equipment AB, Slipvägen 18, 96143 Boden

E-post för ansökan

ansokan@pon-cat.com

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Pon Equipment AB, Slipvägen 18, 96143 Boden
Senaste dag: 2019-01-03
AMS-ID: 22969198

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.