Skolchef 5 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

I Pajala kombineras storslagen natur med en unik drivkraft. Här finns ett positivt företagsklimat samt fantastisk skola och förskola. I Pajala lever vi enligt devisen ”Med driv, kreativitet och trygghet skapar vi tillsammans möjligheternas kommun!”

Det händer mycket i Pajala, både inom kommunens näringsliv, men också inom vår egen kommunala organisation. Just nu pågår ett arbete med att anpassa förvaltningsorganisationen så att den på ett effektivt sätt samspelar med den politiska organisationen, möjliggör effektiv styrning och ledning samt inte minst skapar största möjliga värde för medborgare, näringsliv och besökare i kommunen. Den övergripande organisationsstrukturen i vår förvaltningsorganisation kommer bestå av tre sektorer, en sektor var för Stöd- och omsorg, Barn- och utbildning samt Teknik- och service.
Vi söker nu en driven och engagerad skolchef som ska leda vår sektor för barn- och utbildning. Anställning är tillsvidare med tidsbegränsat chefsförordnande.

Arbetsuppgifter

Som chef för Sektor barn- och utbildning ansvarar du för verksamheten och leder den från en strategisk nivå. Du är direkt underställd kommunchefen och ingår i kommunchefens ledningsgrupp där du förväntas bidra strategiskt och gränsöverskridande i kommunens samtliga verksamhetsområden.
Du har det för sektorn övergripande ansvaret för ekonomi, verksamhet, personal och arbetsmiljö samt leder sektorns ledningsgrupp och samverkansgrupp.
Uppdraget innebär att utifrån lagstiftningens krav, politiska mål och med givna resurser, bedriva ett långsiktigt kunskapsbaserat hållbart arbete med jämn och hög kvalitet.

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen som skolchef ser vi att du har en adekvat akademisk utbildning, gärna med någon pedagogisk inriktning. Du har god ledarerfarenhet, gärna inom skolledande befattningar. Vi ser gärna att du har erfarenhet av kvalitetsarbete samt god kunskap om skolans möjligheter och utmaningar. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper där vi värdesätter en bra ledarskapsförmåga och en god förmåga att samarbeta. Vi förväntar oss att du har en hög integritet, ett stort engagemang och en kvalitetsmedvetenhet som hjälper oss driva utvecklingen av verksamheten framåt.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt: Anställning tillsvidare med ett tidsbegränsat chefsförordnande på viss tid enligt överenskommelse.

Vi jobbar aktivt för jämställdhet och mångfald på våra arbetsplatser. Därför ser vi gärna sökande som bidrar till detta. Annons och rekryteringsföretag undanbedes. För mer information om oss och vår kommun besök pajala.se

Den som erbjuds anställningen ska lämna ett utdrag ur det register som förs enligt lagen (1998:620) om belastningsregister, med krav i Skollag (2010:800).

Antal tjänster

1

Adress

Pajala kommun, Personal- och löneenheten, 98485 PAJALA

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Pajala kommun, Personal- och löneenheten, 98485 PAJALA
Senaste dag: 2018-11-28
AMS-ID: 8009124

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.