Slöjdlärare samt resurspedagog till Puoltikasvaara skola 5 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

En arktisk småstad i världsklass.
Gnistrande vinter, ljusa sommarnätter, tio minuter till allt. Gällivare ligger vackert inbäddat i ett enastående landskap 10 mil norr om polcirkeln. I kommunen bor 18 000 människor med närhet till arbete, service och natur. Här finns länsdelssjukhus, väl utbyggd barnomsorg, bra skolor, ett rikt föreningsliv och varierat kulturutbud. Vildmarken ger stora möjligheter till fritid och upplevelser utöver det vanliga, året runt. Från norrbottenskusten till Gällivare tar det ett par timmar med tåg eller bil och lite drygt det från Stockholm med dagliga flygförbindelser.
Här finns en differentierad företagsamhet med gruvnäring av världsklass som huvudsaklig basnäring. Just nu bygger vi nya Gällivare i takt med att områden i Malmberget avvecklas. Tidernas största samhällsomvandling till följd av gruvnäringens fortsatta expansion. 250 000 nya kvadratmeter av bostäder, kommunala verksamheter och kommersiella lokaler ska byggas under de närmaste 15 åren.

Verksamhetsbeskrivning

Puoltikasvaara skola är en grundskola på landsbygden i Gällivare kommun med förskoleklass, fritidshem och grundskola 1-6. Den har ca 25 elever från Suotojärvibygden och ligger vackert vid sjön Suotojärvi. Skolan har nära tillgång till stora naturområden som används i barnens och elevernas alla aktiviteter.

Suotojärvibygden är en aktiv bygd där människorna har ett nära förhållande till skolan och förskolan.

Skolans vision är ?För en framtid där allt är möjligt!? och verksamheten präglas av elevinflytande och kollegialt lärande. En kreativ och stimulerande miljö där alla vuxna prioriterar barnens utveckling och lärande, där vi utvecklar nära relationer och vågar lyckas och misslyckas tillsammans!

Vi ser gärna sökande med kunskaper i våra minoritetsspråk då Gällivare kommun är förvaltningsområde för finska, samiska och meänkieli samt att skolan har elever med rätt till undervisning i minoritetsspråken.

Arbetsuppgifter

Tjänsten är på 60%, tillsvidare om du är legitimerad, annars tidsbegränsad terminsvis enligt skollagen. Undervisningen i slöjd är 14% av tjänsten.

Vi söker dig som har ett närvarande och lyhört förhållningssätt gentemot elevers olika behov, är en tydlig ledare samt har god samarbetsförmåga. Du utvecklar undervisningen i slöjd i enlighet med Lgr11. Som resurspedagog deltar du i alla förekommande pedagoguppgifter i verksamheten tillsammans med övriga undervisande pedagoger. Du är självständig, ansvarstagande och har lätt för att ta egna initiativ.

Vi utvecklar vårt arbete genom pedagogiska samtal och kollegialt lärande och ser det som en styrka att kunna hjälpa varandra för att våga vara nyfikna inför nya sätt att arbeta.

Kvalifikationer

Slöjdlärarexamen eller annan pedagogisk examen.

Arbetstid/Varaktighet
60%. Tillsvidare

Tillträde

Snarast, enligt överenskommelse.

Ansökan

Vi tar endast emot ansökan via: www.hrsupporten.se/gellivare.php
Till din ansökan vill vi ha med en CV. Vid anmodan lämnas originalhandlingar.

Vi har valt våra rekryteringskanaler och önskar ingen rekryteringshjälp.

Antal tjänster

1

Adress

Gällivare kommun, Tingshusgatan 8-10, 98281 GÄLLIVARE

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Gällivare kommun, Tingshusgatan 8-10, 98281 GÄLLIVARE
Senaste dag: 2018-03-23
AMS-ID: 7618898

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.