Smile Boden söker Tandläkare för vikariat 3 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Placeringsort

Boden, Garnisonsgatan 6B.

Smiles fina klinik centralt i Boden söker nu en allmäntandläkare. En av våra duktiga tandläkare ska gå på föräldraledighet och därför söker vi nu en ersättare. Som tandläkare på Smile kan du både vara anställd hos oss eller konsult. Vi är sammanlagd 12 medarbetare på kliniken som dagligen hjälps åt för att erbjuda våra patienter förstklassig tandvård och den bästa servicen. Vi är ett sammansvetsat gäng som månar om varandra, så missa inte chansen att bli en del av vårt team. Din chef blir platschef, Eva Isaksson.

Anställningsform

Vikariat med stor chans till förlängning eller fast anställning

Tillträde

Tjänsten ska tillsättas 1 maj 2019.

Ett urval av dina arbetsuppgifter

Som tandläkare hos oss leder du ett tandvårdsteam bestående av tandsköterska och tandhygienist. Tillsammans ser ni till att våra patienter får en mycket bra upplevelse hos oss. Din uppgift blir att ansvara för det odontologiska arbetet, kvalitet och utvecklingen av teamet. Som allmäntandläkare hos oss tar du emot både barn- och vuxenpatienter.

Dina kompetenser och personliga egenskaper

Vi söker dig som är utbildad tandläkare och erfarenhet inom yrket. Men det kan också vara av intresse med en nyutexaminerad tandläkare. Det är mycket meriterande om du har erfarenhet från journalsystemet Opus. Du har mycket goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och i skrift. 

Du är trygg i din roll som tandläkare, väl förtrogen med diagnostik och terapiplanering och utför behandlingar på såväl vuxna som barn. Du är dessutom flexibel och har ett stort engagemang för dina patienter. För oss är det viktigt att du är servicefokuserad och ger ett lugnt och förtroendeingivande intryck. Du har dessutom ett stort driv och intresse av att utveckla dig själv såväl som medarbetare och vår verksamhet.

Vilka är Smile och vad erbjuder vi?

Som Sveriges största privata aktör inom tandvård är det viktigt för oss att vara lyhörda för våra medarbetares tankar och idéer om hur vi tillsammans kan utveckla tandvården. Vi är måna om att våra medarbetare ska trivas hos oss och vi erbjuder personlig utveckling och vidareutbildning. På Smile får du ta del av ett närverk inom allmäntandvård och specialisttandvård och vi har kliniker från Kiruna i norr till Trelleborg i syd.

Smile Tandvård är en del av Colosseum Dental Group som är en snabbt växande pan-europeisk tandvårdskedja som finns i 7 länder runt om i Europa. Tillsammans med duktiga och engagerade tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor vill vi utmana och höja kvalitet och utvecklingstakt inom tandvården, samtidigt som vi vill göra tandvården bekvämare, ännu mer serviceinriktad och till en naturlig del av våra patienters egen friskvård. Vi på Smile strävar ständigt efter att arbeta i linje med våra värderingar; Passion, People, Entrepreneurship, Continuous Improvment, Simplicity, Collaboration. 

Intresserad?

Roligt! Söker gör du via vår hemsida, http://www.smile.se/. Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen som är den 21 januari. Vänta därför inte med din ansökan.

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Platschef Eva Isaksson på eva.isaksson@smile.se eller HR Business Partner Camilla Lundberg, camilla.lundberg@smile.se.

Följ oss gärna på våra sociala medier, du hittar hos på Instagram, LinkedIn och Facebook.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Smile Tandvård är en del av Colosseum Dental Group som är en snabbt växande pan-europeisk tandvårdskedja som finns i 7 länder runt om i Europa. Tillsammans med duktiga och engagerade tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor vill vi utmana och höja kvalitet och utvecklingstakt inom tandvården, samtidigt som vi vill göra tandvården bekvämare, ännu mer serviceinriktad och till en naturlig del av våra patienters egen friskvård. I Sverige går vi under namnet Smile Tandvård och har 37 kliniker från Trelleborg i söder till Kiruna i norr och hos oss arbetar ca 750 medarbetare, varav ca 50 är specialister. Vår målbild är tydlig och ambitiös: Vi vill skapa Sveriges bästa tandvård och vara branschens bästa arbetsplats.

Antal tjänster

1

Adress

Colosseum Smile AB, Garnisonsgatan 6B, 96161 Boden

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Colosseum Smile AB, Garnisonsgatan 6B, 96161 Boden
Senaste dag: 2019-01-21
AMS-ID: 8055040

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.