Smile Piteå söker Tandläkare 4 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Placeringsort

Smiles klinik i Piteå, Prästgårdsgatan 40.

Missa inte chansen att bli en del av vår fina klinik i centrala Piteå. Nu söker vi en allmäntandläkare!

För oss är det viktigt att finnas till för våra patienter, leverera tandvård med hög kvalitet samt ha roligt tillsammans på jobbet. Vi är sex tandsköterskor, två hygienister och två tandläkare. Nu söker vi dig som vill ta nästa steg i din karriär och utvecklas tillsammans med oss.

Anställningsform

Tillsvidareanställning på heltid med 6 månaders provanställning.

Tillträde

Enligt överenskommelse.

Ett urval av dina arbetsuppgifter

Du arbetar till en början på ett rum och tillsammans med en tandsköterska ser ni till att våra patienter får en mycket bra upplevelse hos oss. Flera av våra tandläkare arbetar idag på två rum och den möjligheten även för dig längre fram. Din uppgift blir att ansvara för det odontologiska arbetet, kvalitet och utvecklingen av teamet. Som allmäntandläkare hos oss tar du emot både barn- och vuxenpatienter.

Dina kompetenser och personliga egenskaper

Du är utbildad tandläkare. Du har mycket goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och i skrift. 

Du är trygg i din roll som tandläkare, väl förtrogen med diagnostik och terapiplanering och utför behandlingar på såväl vuxna som barn. Du är dessutom flexibel och har ett stort engagemang för dina patienter. För oss är det viktigt att du är servicefokuserad och ger ett lugnt och förtroendeingivande intryck. Du har dessutom ett stort driv och intresse av att utveckla dig själv såväl som medarbetare och vår verksamhet.

Vilka är Smile och vad erbjuder vi?

Som Sveriges största privata aktör inom tandvård är det viktigt för oss att vara lyhörda för våra medarbetares tankar och idéer om hur vi tillsammans kan utveckla tandvården. Vi är måna om att våra medarbetare ska trivas hos oss och vi erbjuder personlig utveckling och vidareutbildning. Är du nyutexaminerad tandläkare har vi engagerade handledare och ett traineeprogram.

Smile Tandvård är en del av Colosseum Dental Group som är en snabbt växande europeisk tandvårdskedja som finns i 7 länder runt om i Europa. Tillsammans med duktiga och engagerade tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor vill vi utmana och höja kvalitet och utvecklingstakt inom tandvården, samtidigt som vi vill göra tandvården bekvämare, ännu mer serviceinriktad och till en naturlig del av våra patienters egen friskvård. Vi på Smile strävar ständigt efter att arbeta i linje med våra värderingar; Passion, People, Entrepreneurship, Continuous Improvment, Simplicity och Collaboration. 

Intresserad?

Roligt! Söker gör du via vår hemsida, www.smile.se, skicka med ditt cv och ett personligt brev. Din ansökan behandlas konfidentiellt. Sista ansökningsdagen är den 10 mars.

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Platschef Annette Vorrsjö, annette.vorrsjo@smile.se eller HR BP Camilla Lundberg, camilla.lundberg@smile.se.

Följ oss gärna på våra sociala medier, du hittar hos på Instagram, LinkedIn och Facebook.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Antal tjänster

1

Adress

Colosseum Smile AB, Prästgårdsgatan 40 941 32 Piteå, 94132 Piteå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Colosseum Smile AB, Prästgårdsgatan 40 941 32 Piteå, 94132 Piteå
Senaste dag: 2019-04-13
AMS-ID: 8194968

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.