Smile Tandlaget Luleå söker tandläkare 6 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Smile Tandvård är en del av Colosseum Dental Group som är en snabbt växande pan-europeisk tandvårdskedja som finns i 7 länder runt om i Europa. Tillsammans med duktiga och engagerade tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor vill vi utmana och höja kvalitet och utvecklingstakt inom tandvården, samtidigt som vi vill göra tandvården bekvämare, ännu mer serviceinriktad och till en naturlig del av våra patienters egen friskvård. I Sverige går vi under namnet Smile Tandvård och har 36 kliniker från Trelleborg i söder till Kiruna i norr och hos oss arbetar ca 700 medarbetare, varav ca 50 är specialister. Vår målbild är tydlig och ambitiös: Vi vill skapa Sveriges bästa tandvård och vara branschens bästa arbetsplats.

.

Placeringsort

Smile Tandlaget Luleå

Sedan i januari 2017 är Tandlaget i Luleå en del av Smile Tandvårds tillväxtresa. Smile har de senaste åren haft en kraftig expansionsresa där vi vuxit från 15 till idag 37 kliniker, från Trelleborg i söder till Kiruna i norr. Smile Tandlaget Luleå bedriver allmäntandvård i de luftiga och ljusa lokalerna på Varvsgatan 53 i Luleå. På kliniken arbetar 22 medarbetare, 6 tandläkare, 4 tandhygienister, 11 tandsköterskor och ett sterilbiträde. Vår klinik är utrustad med 8 behandlingsrum varav 1 även fungerar som operationsrum. Smile Tandlaget Luleå står inför en spännande utveckling där vi ska arbeta för att erbjuda Norrbottens och Sveriges bästa tandvård. Vill du vara med på resan?

Nu söker vi en tandläkare till vårt härliga team!

Anställningsform

Tillsvidareanställning på heltid.
Vi jobbar skiftgång. Fm 6.30-13.30, em 12.30-19.30.

Tillträde

Enligt överenskommelse.

Ansvarsområden

Som tandläkare på Smile leder du ett tandvårdsteam. Din uppgift blir att ansvara för det odontologiska arbetet och utvecklingen av teamet. Du kommer att medverka i utbildning och fortlöpande utvecklingsarbete i regionen.
 

Din erfarenhet och kompetens

* Du har minst 1-3 års erfarenhet som tandläkare.
* Du har goda kunskaper om implantatbehandlingar och erfarenhet av större protetiska behandlingar, såväl tandburen som implantatburen protetik.
* Du har ett stort driv och intresse av att utveckla dig själv såväl som medarbetare och vår verksamhet för att kunna erbjuda Sveriges bästa tandvård.
* Du är trygg i din roll som tandläkare, väl förtrogen med diagnostik och terapiplanering och utför behandlingar på såväl barn som vuxna.
* Du har mycket goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift.
* Meriterande med kunskaper i journalsystemet Opus.

Din personlighet

* Du har stort engagemang för dina patienter och ditt arbete samt ser de möjligheter som en stor tandvårdsorganisation kan erbjuda.
* Du har god samarbetsförmåga engagerad, positiv och trivs med varierade arbetsuppgifter och ansvar.
* Som person är du lugn, balanserad och förtroendegivande i möte med patienter och kollegor.
* Du är lyhörd och kan arbeta strukturerat mot mål och goda resultat.

Det här får du av Smile

* Stort gehör för dina tankar och idéer om hur tandvården kan utvecklas. Det gäller i ditt team, på din klinik och i hela tandvårdskedjan Smile.
* Arbeta i en teambaserad och platt organisation med nära till beslut och duktiga kollegor.
* Arbeta långsiktigt utifrån noggranna undersökningsmetoder där du är med och tittar på alla aspekter av tand- och munhälsan. Här involverar och utbildar du patienten.
* Personlig utveckling och vidareutbildning.
* Delta i kickoffer/medarbetardagar.
* Trivsel och bra kamratskap.

För mer information

Välkommen att kontakta platschef Bitte Lindgren på bitte.lindgren@smile.se eller 070-621 93 26 alt. 0920-200 300.

Ansökan

Vi arbetar löpande med denna rekrytering och vill därför ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 6 april. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Ansöker gör du via vår hemsida www.smile.se. I din ansökan vill vi att du bifogar cv och personligt brev.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Antal tjänster

1

Adress

Colosseum Smile AB, Sankt Eriksgatan 117, 11343 Stockholm

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Colosseum Smile AB, Sankt Eriksgatan 117, 11343 Stockholm
Senaste dag: 2018-04-11
AMS-ID: 7616990

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.