Snöskottare 5 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Om företaget

Veterankraft är en jobbplattform för 55+ samt ållders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Om oss

En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten

Vi erbjuder dig möjligheten att få njuta av naturen på din arbetstid. Din huvudsakliga arbetsuppgift är att skotta snö. Vi söker nu för kunds räkning snögubbar/snögummor som ska agera snöskottare. Är det mer än 5 cm snö, ska vi bege oss ut och skotta samt sanda hos kunden. Du skottar som bland våra snöskottargäng antingen hos företag eller privatpersoner. Du kan ta på dig egna abonnemang som du sköter eller bara vara en extra resurs. Nivån på hur mycket du vill skotta bestämmer du.

Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig som är duktig på att skotta snö och har viss erfarenhet av snöröjning. Du skottar som extra bland våra snöskottargäng antingen hos företag eller privatpersoner

Vem är du?

Du är en aktiv veteran som gillar att ta i om det behövs. Du uppskattar att få vara ute i naturen och friska luften. Älskar snön, men ogillar den på marken, och vill därmed fortast möjligt skotta bort den.

Ansökan

Välkommen in med din ansökan!

Antal tjänster

1

Adress

Veterankraft AB, Vendevägen 90, 18232 Danderyd

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Veterankraft AB, Vendevägen 90, 18232 Danderyd
Senaste dag: 2019-01-31
AMS-ID: 8053596

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.