Socialsekreterare med inriktning vuxna 100% – Team Individ 4 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Bodens kommun är en modern småstad med 28 000 invånare. I Boden lever vi närhetsliv. Med det menar vi det liv där du har nära till allt som är viktigt och lite till fritidsaktiviteter, ditt jobb, skolor, kulturevenemang, attraktiva hustomter, shopping och naturnära upplevelser.

Att arbeta i Bodens kommun är att vara nära Bodensarnas föränderliga vardag. Detta innebär möjligheter och utmaningar där vägen fram kan vara mod att våga.
Vi har en stark våga prova-kultur där stödet från kompetenta kollegor och chefer finns nära. Här får du ett stort förtroende i en fantastisk miljö och möjlighet att utveckla dig själv och andra.

Team Individ inom individ- och familjeomsorgen arbetar företrädesvis med vuxna personer som av olika anledningar är i behov av stöd och hjälp för att erhålla en fungerande livssituation. Teamet består av handläggare med bred kompetens inom socialt arbete i stort samt spetskompetens inom områdena försörjningsstöd, missbruk/beroende samt LSS/socialpsykiatri.

Vi söker nu en socialsekreterare med inriktning vuxna till Team Individ. I tjänsten ingår handläggning av ärenden gällande vuxna med primärt missbruks- och beroendeproblematik. Team individ har i dagsläget 3,0 socialsekreterare som arbetar med denna inriktning samt 2,0 tjänster med inriktning unga vuxna på myndighetssidan och dessa arbetar i nära samarbete med Team stöd som är Individ- och familjeomsorgens samlade öppenvård samt med de andra myndighetsteamen.

Hos oss blir du en viktig del i ett multikompetent team på 15 personer som tillsammans utifrån sina olika kompetensområden arbetar med målet att skapa en fungerande helhet för den enskilde. Vi erbjuder ett spännande och ansvarsfullt arbete i ett positivt team med god sammanhållning. Tillsammans med de andra teamen inom IFO bedriver och utvecklar vi en organisation uppbyggd för att ha den enskilde och familjen i fokus.

ARBETSUPPGIFTER

Du kommer att arbeta med myndighetsutövning, d v s utreda, bedöma och fatta beslut utifrån gällande lagstiftning inom området, d v s socialtjänstlagen (SoL) samt Lagen om vård av missbrukare i vissa fall (LVM) samt ansvara för uppföljningar och omprövningar av dessa beslut. Dokumentation utgör en betydande del av arbetet liksom att i olika konstellationer samverka internt och externt.

Arbetstid: 08:00-17:00. Verksamheten tillämpar flextid.

KVALIFIKATIONER

Socionomutbildning. Kunskap och erfarenhet inom området missbruk/beroende liksom erfarenhet av myndighetsutövning är meriterande. Vi söker en strukturerad, positiv och flexibel person som kan bidra till verksamhetens utveckling och ett gott samarbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Körkort B erfordras.

ÖVRIGT

Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning samt mångfald inom alla yrkesområden.
Vi har rökfri arbetstid och vi erbjuder en friskvårdstimme i veckan.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker.

Inför rekryteringsarbetet har Bodens kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi tackar vänligt men bestämt nej till all kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Antal tjänster

1

Adress

Bodens kommun, Socialförvaltningen, Stadshuset, 96186 BODEN

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Bodens kommun, Socialförvaltningen, Stadshuset, 96186 BODEN
Senaste dag: 2018-12-17
AMS-ID: 8048910

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.