Socialt ansvarig samordnare (SAS) till Hemtjänsten 2 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Bodens kommun ligger i Norrbottens kustland, 3 mil från havet. Här bor cirka 28 000 personer.
Boden är en modern småstad med närhet till det mesta för ett trivsamt arbets- och fritidsliv.

Socialförvaltningen är idag indelad i sex verksamhetsområden med totalt ca 1000 medarbetare. Verksamhetsområdet Hemtjänst arbetar med omsorg och service till människor i alla åldrar som bor i ordinärt boende, det vill säga i lägenhet eller villa i Bodens kommun. Hemtjänsten har startats upp i ny organisation och ansvarsfördelningen mellan personal/ekonomi och brukare/kvalité kommer att tydliggöras. Vi söker en Socialt ansvarig samordnare (SAS) med ansvar för att verkställa SoL beslut samt att upprätthålla verksamhetens kvalité och säkerhet enl SoL avseende brukarnas omsorg och service.

ARBETSUPPGIFTER

Arbetet innebär att utifrån fastställda mål ansvara för verkställande av SoL beslut. I befattningen förekommer många kontakter såväl internt som externt. Socialt ansvarig samordnare är direkt underställd Verksamhetschefen.

KVALIFIKATIONER

Examen på högskolenivå eller annan utbildning som bedöms relevant för verksamheten.
Arbetslivserfarenhet inom social omsorg och service, vård- och omsorg liksom erfarenhet av systematiskt förbättringsarbete samt erfarenhet av att verkställa SoL beslut. Tillika god kännedom om Socialtjänstlagen samt övriga lagar som styr verksamheten.

Som person har du en god förmåga att skapa goda relationer till brukare och personal. Du bygger effektiva kontaktnätverk både inom och utanför organisationen samt kommer bra överens med funktioner på alla nivåer. Vidare sätter du höga normer för kvalitet, är tydlig i din kommunikation samt skriver klart, tydligt och korrekt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT

Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning samt mångfald inom alla yrkesområden.
Vi har rökfri arbetstid och vi erbjuder en friskvårdstimme i veckan.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker.

Inför rekryteringsarbetet har Bodens kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi tackar vänligt men bestämt nej till all kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Antal tjänster

1

Adress

Bodens kommun, Socialförvaltningen, Stadshuset, 96186 BODEN

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Bodens kommun, Socialförvaltningen, Stadshuset, 96186 BODEN
Senaste dag: 2018-06-22
AMS-ID: 7762542

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.