Sommarjobb Säljare / Kundservicemedarbetare 1 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Vi har nu fått in ett enklare uppdrag som vi söker personal till över sommaren. Som kommunikatör hos oss blir dina arbetsuppgifter att med hjälp av telefon och dator genomföra inkommande och utgående samtal med kunder.

Att skapa förtroendeingivande relationer mellan våra uppdragsgivare och deras kunder är vår expertis. Det ställer krav på goda kunskaper inom våra uppdragsgivares branscher och därmed är vi noga med att även ge våra nyanställda den bästa grundläggande utbildningen vi kan. Våra erfarna coacher hjälper dig som är ny på jobbet att ta fram manus och säljmaterial som är speciellt anpassat efter dig och dina förutsättningar. Målsättningen är att våra kommunikatörer ska bli så självständiga som möjligt med hjälp av en trygg grundstruktur som hela tiden utvecklas under projektets gång.

Vi värnar om våra anställda och ger alla en utbildning inom sälj samt att du alltid har en erfaren säljcoach vid din sida. Detta gör att du kommer utvecklas i din roll och vara med och bygga vårt företag.

Vårt team består idag av engagerade människor som har roligt tillsammans. Genom en anställning hos oss får du en rolig arbetsplats och chansen att lära dig mycket inom försäljning och kundservice vilket du i ditt kommande yrkes- eller privatliv alltid kommer ha nytta av. Tveka inte att skicka in din ansökan till jobba@silentium.se.

Vi söker dig som har fyllt 16 år. Du ska vara glad, positiv och vilja lära dig något nytt. Inga förkunskaper krävs men du behöver kunna uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska.

Silentium arbetar med försäljning och service. Vi arbetar bl.a. med de främsta varumärkena inom bank, försäkring och telekommunikation. Våra kontor finns i Stockholm, Boden och Västerås och sedan starten 1998 har vi haft en stadig tillväxt och är idag ca 250 anställda.

www.silentium.se

Antal tjänster

10

Adress

Silentium Contact AB, Norrbottensvägen 2, 96136 Boden

E-post för ansökan

jobba@silentium.se

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 10
Län/Ort:
Adress: Silentium Contact AB, Norrbottensvägen 2, 96136 Boden
Senaste dag: 2018-07-01
AMS-ID: 22645846

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.