Sommarjobba som aktivitetsarbetare / grillbiträde på Pite Havsbad! 4 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Är du social av dig? Gillar du när det händer saker? Då är detta tjänsten för dig! Vi söker nu aktivitetsarbetare och grillbiträden till Pite Havsbad.

Pite Havsbad i Norrbotten är inte bara en femstjärnig camping, den är också en av Sveriges mest populära campingplatser. Här ställer du upp husvagnen, husbilen eller tältet i direkt anslutning till hotellet och stranden, vilket gör att det alltid finns något att göra för hela familjen. Här finns bland annat ett stort lekland för barnen, restaurang och pub med underhållning flera kvällar i veckan, samt en sommarbutik.

Skeppet på Pite Havsbad kryllar av olika aktiviteter i form av bowling, äventyrsminigolf, lekland, biljard för att nämna några. Här finner gästerna alltifrån aktiviteter för familjen till aktiviteter för möhippan. Vi söker nu personal till Skeppet på Pite Havsbad i form av aktivitetsarbetare samt grillbiträden.

Då många funktioner på havsbadet har öppet kvällar och helger så kommer du ha varierande arbetstider. Kvälls- och helgtjänstgöring ingår. Tjänsten är förlagd under sommaren 2017-06-15 till 2017-08-13.

Din profil

Som aktivietsarbetare kommer du att arbeta främst inom leklandet som inriktar sig på de allra yngsta gästerna. Det är här viktigt att du kan ta snabba och effektiva beslut, kunna ta egna initiativ, vara social och behjälplig för gästerna. Som grillbiträde är det viktigt att du är snabb och effektiv i ditt arbete, samt ha god kundservice.

Meriterande för båda tjänsterna är att du är driven och gillar att göra bra ifrån dig. Vi ser gärna att du har tidigare kassavana för tjänsterna.

Om företaget

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Att jobba extra under studietiden är ett utmärkt tillfälle att skaffa arbetslivserfarenhet och göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden när du studerat färdigt. För att inte tala om det extra tillskott det ger till studiekassan. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Antal tjänster

12

Adress

StudentConsulting, Nordkalottvägen 1, 97254 Luleå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 12
Län/Ort:
Adress: StudentConsulting, Nordkalottvägen 1, 97254 Luleå
Senaste dag: 2018-05-01
AMS-ID: 7649775

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.