Sommarjobba som butiksmedarbetare på Pite Havsbad! 6 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Vill du få erfarenhet av butiksarbete i sommar? Har du tidigare kassavana? Sök jobbet som butiksmedarbetare redan idag!

Pite Havsbad i Norrbotten är inte bara en femstjärnig camping, den är också en av Sveriges mest populära campingplatser. Här ställer du upp husvagnen, husbilen eller tältet i direkt anslutning till hotellet och stranden, vilket gör att det alltid finns något att göra för hela familjen. Här finns bland annat ett stort lekland för barnen, restaurang och pub med underhållning flera kvällar i veckan, samt en sommarbutik.

Då många funktioner på havsbadet har öppet kvällar och helger så kommer du ha varierande arbetstider. Kvälls- och helgtjänstgöring ingår.

Vi söker nu fler medarbetare till butiken på Pite Havsbad. Tjänsten beräknas påbörja 2017-06-15 till och med 2017-08-13. Kommer du från annan ort finns möjlighet till boende på området under din anställning.

Din profil

Vi söker dig som gillar att arbeta. Jobbet som butiksmedarbetare innefattar såväl kassahantering som uppackning av varor. För att klara av jobbet ser vi därmed gärna att du är fysiskt stark och klarar av lyft. Som person är du flexibel och kan ta egna initiativ. Du arbetar både effektivt och noggrant. Är du intresserad och har de rätta kvalifikationerna? Vi arbetar med löpande urval och intervjuer så tveka inte utan sök idag!

Om företaget

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Att jobba extra under studietiden är ett utmärkt tillfälle att skaffa arbetslivserfarenhet och göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden när du studerat färdigt. För att inte tala om det extra tillskott det ger till studiekassan. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Antal tjänster

10

Adress

StudentConsulting, Nordkalottvägen 1, 97254 Luleå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 10
Län/Ort:
Adress: StudentConsulting, Nordkalottvägen 1, 97254 Luleå
Senaste dag: 2018-04-01
AMS-ID: 7616708

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.