Sommarjobba som Fastighetsskötare / Vaktmästare 9 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Är du en händig person som vill arbeta som fastighetsskötare / vaktmästare på Pite Havsbad? Vi söker dig som intresseras för bygg, teknik, vaktmästeri, vvs och el. Du ska ha körkort och gärna ha lite erfarenhet av yrket.

Dina arbetsuppgifter kan bland annat bestå av

– Byte av glödlampor
– Upphängning av hyllor
– Möblering
– Lyft och problemlösning
– Vara behjälplig i samtliga vaktmästeriärenden

StudentConsukting ansvarar för rekryteringsprocessen och du söker tjänsten via vår webbplats. Vi kommer ha löpande intervjuer och urval. Man kommer sedan att bli rekryterad till Pite Havsbad.

Arbetstiderna är förlagda under veckans alla dagar och arbetstiderna är oregelbundna.

Din profil

Du behöver ha god fysisk form och gilla att göra fysiska arbetsuppgifter. Vidare behöver du vara händig och initiativtagande. Stort plus om du har traktorkörkort. Är du den drivna, ansvarstagande och sociala personen som vi söker? Då är detta rätt tjänst för dig!

Tillsättning kommer att ske så fort vi hittar rätt kandidater. Sök därför redan idag!

Om företaget

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Att jobba extra under studietiden är ett utmärkt tillfälle att skaffa arbetslivserfarenhet och göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden när du studerat färdigt. För att inte tala om det extra tillskott det ger till studiekassan. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Antal tjänster

12

Adress

StudentConsulting, Nordkalottvägen 1, 97254 Luleå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 12
Län/Ort:
Adress: StudentConsulting, Nordkalottvägen 1, 97254 Luleå
Senaste dag: 2018-05-22
AMS-ID: 7607039

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.