Sommarjobba som kock på Pite Havsbad! 5 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Har du erfarenhet av att arbeta i kök och brinner för matlagning? Då har vi tjänsten för dig! Vi söker nu engagerad kökspersonal för sommarjobb till Pite Havsbad.

Pite Havsbad i Norrbotten är inte bara en femstjärnig camping, den är också en av Sveriges mest populära campingplatser. Här ställer du upp husvagnen, husbilen eller tältet i direkt anslutning till hotellet och stranden, vilket gör att det alltid finns något att göra för hela familjen. Här finns bland annat ett stort lekland för barnen, restaurang och pub med underhållning flera kvällar i veckan, samt en sommarbutik.

Vi söker nu kockar som ska arbeta på Pite Havsbads restaurang. Då många funktioner på havsbadet har öppet kvällar och helger så kommer du ha varierande arbetstider. Kvälls- och helgtjänstgöring ingår. Kommer du från annan ort finns möjlighet till boende på området under din anställning.

Din profil

Vi söker nu kockar med tidigare erfarenhet, både till enklare kök & till á la carte kök. Du ska gärna ha erfarenhet från café, bageri, grill, snabbmat eller á la carte-kök. Du ska kunna jobba i högt tempo & vara stresstålig. Du ska vara serviceminded med gästen i fokus och rätt inställning. Du ska även gilla att arbeta i ett arbetslag.

Anställningen gäller mellan 2017-06-15 till 2017-08-13, men med chans till extrajobb.

Vi genomför löpande intervjuer samt urval, så tveka inte utan sök idag!

Om företaget

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Att jobba extra under studietiden är ett utmärkt tillfälle att skaffa arbetslivserfarenhet och göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden när du studerat färdigt. För att inte tala om det extra tillskott det ger till studiekassan. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Antal tjänster

15

Adress

StudentConsulting, Nordkalottvägen 1, 97254 Luleå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 15
Län/Ort:
Adress: StudentConsulting, Nordkalottvägen 1, 97254 Luleå
Senaste dag: 2018-04-01
AMS-ID: 7616710

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.