Sommarjobba som personlig assistent hos kvinna utanför Piteå! 9 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

Nu söker vi två personliga assistenter till en av våra kunder som vanligtvis bor i Luleå. Under sommaren befinner hon sig i sin stuga som ligger i mittemellan Luleå, Piteå och Älvsbyn. V år kund är kvinna med rörelsehinder och svår astma. Hon tycker om blommor och dansbandsmusik. 

Om tjänsten

Som personlig assistent hos kvinnan kommer du att vara till hjälp där funktionshindret sätter gränser vilket omfattar till exempel förflyttningar, matlagning och personlig hygien. Vi söker dig som är intresserad att jobba i sommar på ca 75%.  Arbetspassen är förlagda under dagtid och kvällar, under vardagar och helger. 

Vem vi söker

Det är en fördel att du som söker tjänsten har tidigare erfarenhet av vård & omsorg eller personlig assistans. Vidar är det viktigt att du uppfyller följande krav:

• Du har körkort och tillgång till egen bil. Ingen kollektivtrafik går till arbetsplatsen
• Du är helt rökfri
• Du har god fysik eftersom lyft ingår i arbetsuppgifterna

Vi tror att du som söker tjänsten är har god empatisk förmåga, är lyhörd och trygg i arbetsrollen. Du utstålar en personlig mognad och har stor livserfarenhet. Vi ser gärna att du gillar att matlagning och bakning men stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. 

Arbetstid / Varaktighet: Varierande dag, kväll och helg. Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform ”så längre uppdraget varar” samt timanställning.
Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.
Tillträde: Enligt överenskommelse.

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har cirka 15 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 7 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”.

Antal tjänster

2

Adress

Humana Assistans AB, Varvsgatan 53, 97233 Luleå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 2
Län/Ort:
Adress: Humana Assistans AB, Varvsgatan 53, 97233 Luleå
Senaste dag: 2018-05-31
AMS-ID: 7714477

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.