Sommarjobba som receptionist 7 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Är du en driven och serviceinriktad person som är intresserad av att arbeta som receptionist? Då har vi jobbet för dig! Vi söker dig som kan sommarjobba hela sommaren på Pite Havsbad.

Pite Havsbad som är en av Europas största anläggningar för turism och konferenser genomför nu en rekrytering för sommarpersonal. Arbetsuppgifterna innebär att arbeta i reception, informera kunder och svara i telefon. Du är ansiktet utåt för kunder och anställda där stor servicekänsla är en självklarhet för dig! Visst administrativt arbete tillkommer.

Då många funktioner på havsbadet har öppet kvällar och helger så kommer du ha varierande arbetstider. Kvälls- och helgtjänstgöring ingår.

Din profil

För att passa i tjänsten som receptionist krävs det att du är social och trivs med kundkontakt. Du är flexibel och lösningsfokuserad. Det är viktigt att du är intresserad av Pite Havsbad och att du kan se helheten runt om anläggningen och vad som behöver göras. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenheter av att arbeta i serviceyrken, meriterande med erfarenhet från tidigare jobb i reception. Du ska prata flytande Svenska och Engelska.

StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen och du söker tjänsten via vår webbplats. Du kommer sedan att bli anställd av Pite Havsbad.

Uppdraget beräknas starta 2017-06-15 till 2017-08-13. Det Finns även chans till extrajobb.

Vi håller löpande intervjuer och urval, så välkommen in med din ansökan redan idag!

Om företaget

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Att jobba extra under studietiden är ett utmärkt tillfälle att skaffa arbetslivserfarenhet och göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden när du studerat färdigt. För att inte tala om det extra tillskott det ger till studiekassan. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Antal tjänster

10

Adress

StudentConsulting, Nordkalottvägen 1, 97254 Luleå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 10
Län/Ort:
Adress: StudentConsulting, Nordkalottvägen 1, 97254 Luleå
Senaste dag: 2018-04-24
AMS-ID: 7605942

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.