Sommarjobba som serveringspersonal på Pite Havsbad! 3 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Är du serviceminded? Gillar du högt arbetstempo? Nu söker vi medarbetare som vill arbeta som bartender, hovmästare, diskare, varuplockare, serveringspersonal samt frukostansvarig.

Pite Havsbad i Norrbotten är inte bara en femstjärnig camping, den är också en av Sveriges mest populära campingplatser. Här ställer du upp husvagnen, husbilen eller tältet i direkt anslutning till hotellet och stranden, vilket gör att det alltid finns något att göra för hela familjen. Här finns bland annat ett stort lekland för barnen, restaurang och pub med underhållning flera kvällar i veckan, samt en sommarbutik.

Då många funktioner på havsbadet har öppet kvällar och helger så kommer du ha varierande arbetstider. Kvälls- och helgtjänstgöring ingår. Kommer du från annan ort finns möjlighet till boende på området under din anställning. Tjänsten är förlagd under sommaren 2018-06-15 till 2018-08-13. Möjlighet till extraarbete finns.

Vi söker nu personal till följande delar

– Bartender och hovmästare till skybaren/restaurangen
– Diskare
– Varuplockare
– Servitörer
– Frukostansvariga

Specifiera i din ansökan om vilken tjänst som du finner mest intressant.

Din profil

Krav för tjänsterna:

– Bartender och hovmästare till skybaren/restaurangen
Krav: Minst 6 månaders tidigare erfarenhet av arbete inom bar/nattklubb

– Diskare
Krav: Inga krav på tidigare erfarenhet eller språk.

– Varuplockare
Krav: Fysiskt krävande tjänst, varav bra grundstyrka är ett krav. Vi ser gärna ansökningar från dig som idrottar regelbundet.

– Servitörer
Krav: Inga krav på tidigare erfarenhet. Meriterande med matintresse.

– Frukostansvariga
Krav: Morgonpigg och punktlig.

Då många funktioner på havsbadet har öppet kvällar och helger så kommer du ha varierande arbetstider. Kvälls- och helgtjänstgöring ingår. Tveka inte på att söka redan idag då rekrytering sker löpande!

Om företaget

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Att jobba extra under studietiden är ett utmärkt tillfälle att skaffa arbetslivserfarenhet och göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden när du studerat färdigt. För att inte tala om det extra tillskott det ger till studiekassan. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Antal tjänster

20

Adress

StudentConsulting, Nordkalottvägen 1, 97254 Luleå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 20
Län/Ort:
Adress: StudentConsulting, Nordkalottvägen 1, 97254 Luleå
Senaste dag: 2018-05-01
AMS-ID: 7649776

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.