Sommarjobba som skattehandläggare på skattesketionen 8 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Har du en avslutad gymnasieutbildning och letar efter ett värdefullt och samhällsnyttigt sommarjobb? Kanske har du nyligen tagit studentexamen och är redo att ta första steget i din karriär? Som skattehandläggare får du ett omväxlande och lärorikt arbete som ger dig en insyn i hur det är att arbeta på Skatteverket.

Om jobbet

Du arbetar med utredning av ärenden som varierar i omfattning och komplexitet. Det innebär att du analyserar och bedömer olika typer av underlag. Du begär in kompletteringar via telefon, mejl och brev i kontakt med privatpersoner och företag. Med stöd av lagar och regler gör du en bedömning av underlaget och fattar beslut. Vissa ärenden är enkla och snabba medan andra tar mer tid. Du jobbar med beskattning av i Sverige bosatta personer som arbetar utomlands och utomlands bosatta personer som arbetar i Sverige.

Du får en introduktion och en handledare som hjälper dig att planera ditt arbete. Du kommer sedan självständigt få driva dina ärenden och samverka med andra. Du kommer stöta på olika typer av ärenden och du lär dig och får nya kunskaper både på bredden och på djupet. Vi har flexibel arbetstid och det är en självklarhet för oss att du ska ha en balans mellan arbete och fritid.

Du tillhör en skatteenhet som har verksamhet i Haparanda, Kiruna, Luleå, Lycksele och Vetlanda. Din placering är i Haparanda. På vår sektion är vi 15 personer.

Om dig

För att göra ett bra jobb och trivas hos oss på Skatteverket behöver du vara lyhörd, tänka nytt och ta ansvar. Du ska också leva upp till vår https://www.skatteverket.se/omoss/jobbahososs/arbetsplatsenochkollegorna/skatteverketsmedarbetarpolicy.4.5c281c7015abecc2e2010e5b.html?q=medarbetarpolicy.

I det här jobbet ska du

– självständigt planera och driva ditt arbete framåt för att nå resultat men samtidigt vara en bra lagspelare
– ha ett bra bemötande gentemot såväl våra kunder som dina kollegor.
– arbeta effektivt och handlingskraftigt ta dig an arbetsuppgifterna
– ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

Du ska även ha

– en avslutad gymnasieutbildning.
– ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på engelska.

Det är önskvärt om du kan kommunicera på finska.

Bra att veta

Anställningen är tidsbegränsad från och med 1 juni och till och med 30 november 2019.

Observera att du måste vara mycket noggrann när du fyller i frågorna i slutet av din ansökan. Svaren på dessa frågor kommer att ligga till grund för det första urvalet. Vid eventuell intervju ska du kunna uppvisa betyg och intyg som styrker dina svar på urvalsfrågorna.

På https://www.skatteverket.se/omoss/jobbahososs/fordelarmedattjobbahososs.4.57cadbbd15a3688ff444b0d.html kan du exempelvis läsa om fördelarna med att jobba hos oss och hur det går till när du söker våra jobb.

Välkommen med din ansökan!

Skatteverkets uppdrag är att bidra till att säkra finansieringen av den offentliga sektorn, bidra till ett väl fungerande samhälle och att motverka brottslighet. Vi skapar förtroende genom att vara lyhörda och ge alla ett bra bemötande. Genom att använda digitaliseringens möjligheter vill vi underlätta för privatpersoner och företag i deras vardag. Tillsammans gör vi samhället möjligt.

Antal tjänster

1

Adress

Skatteverket, Solna, 17194 Solna

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Skatteverket, Solna, 17194 Solna
Senaste dag: 2019-04-29
AMS-ID: 8249303

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.