SPA – personal sökes till Pite Havsbad! 13 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Är du massör, hudterapeut eller spaterapeut och söker sommarjobb?

Pite Havsbad har ett av Norrlands största SPA, precis bredvid havet! Ute på stranden har Pite Havsbad byggt ett 830 kvm stort SPA med utsikt över havet och den vackra norrlandsskärgården. Inspirerat av vår vackra norrbottniska natur inrymmer denna oas tre olika typer av bastur – aromabastu, torrbastu och ångbastu samt pool. Pite Havsbad jobbar med ett SPA-kit med ekologiska produkter från C/O Gerd.

Arbetstiderna är varierande och du kommer arbeta med bokade kunder och behandlingar. Detta är ett sommarjobb som sträcker sig över hela sommaren. Beskriv gärna i din ansökan vad ditt arbetsområde och intresseområde är. Vi söker i första hand de som är massörer och vill kombinera tjänsten med lite hudvård. Tjänsten är på heltid.

Din profil

Vi söker dig som är utbildad inom exempelvis massage, spaterapeut, massageterapeut eller liknande. Vi är även intresserade av egen företagare.

Vi kommer utöver terapeuter även behöva några spavärdinnor som har ett stort intresse för spa och skönhetsprodukter. Dessa personer måste vara över 18 år då alkohol säljs. Deras arbetsuppgifter kommer att innebära stå i receptionen, sköta kassan och sälja produkter och behandlingar. Personlighet och intresse är värderas högt.

Om företaget

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Antal tjänster

3

Adress

StudentConsulting, Nordkalottvägen 1, 97254 Luleå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 3
Län/Ort:
Adress: StudentConsulting, Nordkalottvägen 1, 97254 Luleå
Senaste dag: 2018-04-24
AMS-ID: 7609090

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.