Specialpedagog 1 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Lapplands Kommunalförbund är en sammanslutning mellan kommunerna Kiruna, Gällivare, Jokkmokk och Pajala som samverkar inom gymnasieutbildning, utbildning för vuxna, energi- och klimatrådgivning, upphandling samt personliga ombud. Regionen har ca 55 000 invånare och en yta på över 60 000 kvadratkilometer. Omkring 350 anställda arbetar inom förbundet.

Lapplands Gymnasium är den gemensamma gymnasieorganisationen för Gällivare, Jokkmokk, Kiruna och Pajala. Våra fyra skolor har tillsammans cirka 20 program och totalt drygt 2000 elever och finns i Sveriges största och mest distansberoende region Långt borta men ändå nära. Vår vision innebär att vi ska erbjuda unika och attraktiva utbildningar av högsta kvalitet.

ARBETSUPPGIFTER

Som specialpedagog arbetar du för att underlätta för elever som är i behov av stöd för sitt lärande. Du ingår i vårt elevhälsoteam där vi gemensamt arbetar för att elevernas utveckling och lärmiljö blir optimal.
Du kommer att, tillsammans med
elevhälsoteamet på skolan, arbeta förebyggande och främjande för att skapa förutsättningar för en god lärmiljö för alla våra elever. I uppdraget ingår bl.a. handledning av personal utifrån kartlagda behov hos elev/elevgrupp, genomföra pedagogiska kartläggningar, vara behjälplig vid upprättandet av åtgärdsprogram, arbeta med stödinsatser – individuellt och i grupp, göra uppföljningar och utvärdering av insatser tillsammans med elever, vårdnadshavare, lärare m.fl.
Tillsammans i Elevhälsoteamet planera och genomföra skolutveckling inom det specialpedagogiska utvecklingsområdet.

KVALIFIKATIONER

Utbildad Specialpedagog/lärare med inriktning mot senare år/gymnasium.
God vana att dokumentera och uttrycka dig i tal och skrift. Goda IT-kunskaper och erfarenhet av
arbete med kompensatoriska hjälpmedel.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Vi förutsätter att du har en positiv elevsyn samt god samarbetsförmåga.

ÖVRIGT

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!

Antal tjänster

2

Adress

Lapplands kommunalförbund, Hjalmar Lundbohmsskolan Kiruna, Linnéstigen 4, 98131 Kiruna

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 2
Län/Ort:
Adress: Lapplands kommunalförbund, Hjalmar Lundbohmsskolan Kiruna, Linnéstigen 4, 98131 Kiruna
Senaste dag: 2018-08-10
AMS-ID: 7799420

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.