SSAB – Driftchef Gasbehandling & Biprodukter 3 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Är du SSAB:s nästa ledare? Vi söker dig som är intresserad av utveckling och ledarskap som tillsammans med dina medarbetare skapar en produktionsavdelning i världsklass. Placeringsort Luleå.

Om tjänsten

Du kommer leda en organisation med 20 skiftgående operatörer som ansvarar för driften av gasbehandlingsanläggningen. Du är direkt underställd chefen för koksverket och blir en viktig lagspelare i koksverkets ledningsgrupp.

Koksverkets gasbehandling är en viktig del i SSAB Luleås produktionsflöde och tillgodoser en stor del av företagets energibehov samt bidrar till Luleå Kommuns fjärrvärmeproduktion. Avsnittet producerar också stora volymer biprodukter såsom råbensen, stenkolstjära och svavel som vi säljer till externa kunder. På SSAB är arbetsmiljön och säkerheten alltid högst prioriterad.

Vi erbjuder

Ett utvecklande arbete där du har stora möjligheter att påverka.

Skicka in din ansökan idag då urval och intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag.

Sista ansökningsdag

25 november 2018

Vid frågor om tjänsten kontakta gärna

Karin Lundstedt, Chef avdelning Koksverket, 070 395 8054

Facklig information lämnas av, Akademikerföreningen, Unionen och Ledarna som nås via vår växel på tfn, 0920-920 00

Vi undanber oss kontakter från rekryteringsföretag, annonssäljare och liknande beträffande denna annonsering.

Dina kvalifikationer

Att utveckla medarbetarna till att ta stort eget ansvar och att driva förbättringsarbete enligt vår leanbaserade ledningsfilosofi SSAB One är nyckelområden för tjänsten. Dina ledaregenskaper och personliga egenskaper är en förutsättning för att lyckas med uppdraget.

Vi ser gärna att du har ett positivt förhållningsätt och kan skapa engagemang och goda relationer på alla nivåer i organisationen. Vi vill gärna att du har erfarenhet från ledande befattningar samt att det är meriterande om du har erfarenhet från processindustrin.

SSAB är ett Norden- och USA-baserat stålföretag. SSAB erbjuder mervärdesprodukter och tjänster som har utvecklats i nära samarbete med företagets kunder för att skapa en starkare, lättare och mer hållbar värld. SSAB har anställda i över 50 länder. Idag har SSAB produktionsanläggningar i Sverige, Finland och USA. SSAB är börsnoterat på NASDAQ OMX Nordic Exchange i Stockholm och sekundärnoterat på NASDAQ OMX i Helsingfors. http://www.ssab.com/.

Antal tjänster

1

Adress

SSAB EMEA AB, Luleå, 61380 Luleå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: SSAB EMEA AB, Luleå, 61380 Luleå
Senaste dag: 2018-11-25
AMS-ID: 22919856

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.