SSAB – Elektriker 7 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Centralt Underhåll, Skiftunderhåll söker Elektriker. Underhållsavdelningens uppgift är att tillhandahålla kompetenta och effektiva underhållstjänster för att säkerställa en hög drifttillgänglighet på våra anläggningar och produktionsutrustning. Placeringsort är Luleå.

Om tjänsten

Huvudsakliga arbetsuppgifter är felavhjälpning, drift och underhållsarbete på elanläggningar inom SSAB:s hela verksamhetsområde. Du kommer att jobba i nära samarbete med mekaniker och instrumentare. Du kommer att ha en viktig roll i att leverera kvalificerad och kompetent service till produktionsavdelningarna.

Dina kvalifikationer

Examen från gymnasium med inriktning el är ett krav. Yrkeserfarenhet är meriterande. Erfarenhet av industriella elinstallationer, ställverk, kontrollanläggningar är meriterande, samt kunskaper i frekvensriktarteknik och processautomation.

Personliga egenskaper väger tungt. Som person är du ansvarskännande, strukturerad och säkerhetsmedveten. Samarbete och service är viktiga faktorer i ditt arbete. Då arbetet innebär kontakter med kunder och samarbetspartners krävs en god social förmåga.

Vi erbjuder

Ett stimulerande och utmanande arbete som Elektriker inom företaget.

Sista ansökningsdag

30 April 2019

Vid frågor om tjänsten kontakta gärna

Jarmo Juustovaara, Chef Skiftunderhåll, tfn 0920-92172

Facklig information lämnas av IF Metall som nås via vår växel på tfn 0920-920 00.

SSAB är ett Norden- och USA-baserat stålföretag. SSAB erbjuder mervärdesprodukter och tjänster som har utvecklats i nära samarbete med företagets kunder för att skapa en starkare, lättare och mer hållbar värld. SSAB har anställda i över 50 länder. Idag har SSAB produktionsanläggningar i Sverige, Finland och USA. SSAB är börsnoterat på NASDAQ OMX Nordic Exchange i Stockholm och sekundärnoterat på NASDAQ OMX i Helsingfors. http://www.ssab.com/.

Vi undanber oss kontakter från rekryteringsföretag, annonssäljare och liknande beträffande denna annonsering.

Antal tjänster

1

Adress

SSAB EMEA AB, ,

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: SSAB EMEA AB, ,
Senaste dag: 2019-04-30
AMS-ID: 23219108

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.