SSAB – Skiftgående Operatör Kol, Batteri & Ugnsmaskiner 4 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Som processoperatör vid Koksverket arbetar du skift i ett team med ansvar för framställning av koks och gas. Placeringsort Luleå.

Om tjänsten

Koksverket ansvarar för processen från kol till koks och förser masugnen med deras koksbehov vid tillverkning av råjärn.

Som operatör vid avsnitt Drift Kol, Batteri & Ugnsmaskiner kan du arbeta med många olika moment inom avdelningen. Tillsammans med ditt skiftlag ansvarar du för framställning av koks och gas. Skiftlaget är sammansatt av anläggningsoperatör, kontrollrumsoperatör, batterister samt maskinförare och avlösare.

Placering och befattning sker i samråd med aktuellt skiftlag.

Arbetstiden 5-skift.

Vi erbjuder

Ett omväxlande arbete i ett arbetslag med god kamratskap.

Sista ansökningsdag

7 oktober 2018

Löpande urval och intervjuer kommer att ske under ansökningstiden vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vid frågor om tjänsten kontakta gärna

Björn Larsson, Chef avsnitt Drift Kol, Batteri & Ugnsmaskiner, tfn 0920-925 23

Facklig information lämnas av IF Metall som nås via vår växel på tfn 0920-920 00.

Vi undanber oss kontakter från rekryteringsföretag, annonssäljare och liknande beträffande denna annonsering.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en avslutad gymnasieutbildning. Har du erfarenhet av att arbeta inom processindustri är det meriterande.

Vi söker dig som med vilja och engagemang bidrar till ytterligare utveckling av enheten. Du tycker om och vill ha utveckling i ditt arbete. Som processoperatör arbetar du med många olika moment inom avdelningen, vilket kräver flexibilitet och anpassningsförmåga. Då vi arbetar i lag är din samarbetsförmåga av största betydelse och du inser vikten av lagets samlade insats för att nå uppsatta mål.

På sikt eftersträvar vi även utveckling mot fler befattningar inom skiftlaget.

SSAB är ett Norden- och USA-baserat stålföretag. SSAB erbjuder mervärdesprodukter och tjänster som har utvecklats i nära samarbete med företagets kunder för att skapa en starkare, lättare och mer hållbar värld. SSAB har anställda i över 50 länder. Idag har SSAB produktionsanläggningar i Sverige, Finland och USA. SSAB är börsnoterat på NASDAQ OMX Nordic Exchange i Stockholm och sekundärnoterat på NASDAQ OMX i Helsingfors. http://www.ssab.com/.

Antal tjänster

1

Adress

SSAB EMEA AB, Luleå, 97188 Luleå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: SSAB EMEA AB, Luleå, 97188 Luleå
Senaste dag: 2018-10-07
AMS-ID: 22810652

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.