ST läkare i psykiatri 1 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Vill du bli en del av vårt team och tillsammans med våra erfarna kollegor bidra med engagemang och nytänkande i vår verksamhet – då är du rätt person för oss!
Arbetsplats: Länsgemensam psykiatri
Referensnummer: 196127

Om arbetsplatsen

Psykiatri länsgemensam är en del av division Närsjukvården, vi söker nu dig som är erfaren läkare och redan gör ST i psykiatri eller som är öppen för ST i psykiatri, med målet att få specialistbevis inom både psykiatri och rättspsykiatri. Specialistkompetensen kan nås på heltid efter fem år samt efter 1-2 års tjänst som specialist i allmän psykiatri och 2,5 år heltid för specialisering inom rättspsykiatri.
 
Verksamhetens målsättning är att erbjuda våra patienter bästa möjliga vård och behandling samt känna sig delaktiga. All behandling hos oss ska vara evidensbaserad.

Arbetsuppgifter

Under utbildningstjänsten får ST-läkaren ta del av alla patientfall, successivt göra bedömningar och dokumentation både i öppen och sluten vård. Göra riskskattningar, utveckla aspekter av somatiskt och psykiatriskt status, hantera avancerad psykofarmakologisk behandling även ECT, specifika beteendeförändrande behandlingar, djupdiagnostik men även akuta insatser rehabiliterande psykiatri.
 
Tillsammans med den personlig handledaren och studierektorn lägger ni upp din utbildningsplan för att få specialistbevis. Den personliga handledare har genomgått en handledarutbildning samt är specialistläkare i psykiatri och har den pedagogiska färdighet som krävs för att kunna handleda dig på bästa sätt. Tjänsten innebär klinisk tjänstgöring som varvas med kurser för att få till en integrering av teori och praktik.
 
En god balans mellan arbete, fritid och familjeliv är viktigt för hälsa och arbetsglädje och vi tillmötesgår gärna individuella önskemål i anställningsgrad.

Din bakgrund

Vi söker dig som är legitimerad läkare med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Vi förutsätter att du är genuint intresserad av området psykiatri liksom ett uttalat intresse för utvecklingsarbete. Vi ser gärna att du har erfarenhet från flera olika verksamheter såsom medicin, psykiatri och allmänmedicin.

Som person är det viktigt att du är trygg, stabil och har självinsikt. Du ser möjligheter i förändringar och har förmåga att anpassa ditt sätt att förmedla ditt budskap till mottagaren. Du värderar och ser nyttan av samarbete med andra och delar gärna med dig av din kunskap. Du tar gärna egna initiativ och är drivande i dina arbetsuppgifter samt ser helheter och ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut.

Anställningsfakta

Tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal. Urval och intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vill du veta mer?

Verksamhetschef Pernilla Nordkvist, 0911-76846
Chefsöverläkare Per-Axel Karlsson, 0911-76814
 
Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av tjänsten men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster. 

Fackliga företrädare

Jonatan Adling, Läkarförbundet,  072-235 52 32
Sista ansökningsdag är den: 2018-08-31

Antal tjänster

1

Adress

Region Norrbotten, Robertsviksgatan 7, 97189 Luleå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Region Norrbotten, Robertsviksgatan 7, 97189 Luleå
Senaste dag: 2018-08-31
AMS-ID: 7801264

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.