Stiftelsen Föremålsvård söker en avdelningschef till Digital bild 2 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

I dina arbetsuppgifter ingår bl. a. att arbeta med olika skannertekniker och programvaror samt ansvara för slutlig bildkvalitet och leverans. Utbilda och handleda personal i digitaliseringsteknik. Ansvara för arbetsledning, arbetsmiljöarbete, utvecklings- och kompetensfrågor. Regelbundet besöka uppdragsgivarna, samt delta i konferenser och utbildningar.

Vi söker dig som vill ta ansvar för, och vill vara med och utveckla det statliga uppdraget Kulturarvs-IT i nära samverkan med de centrala statliga kulturarvsinstitutionerna. Du har dokumenterade fotografiska kunskaper och kan uttrycka dig väl i skriftlig kommunikation på svenska. Du har erfarenhet av att arbeta med programvaror som Photoshop, Silverfast och Flexcolor. Mot bakgrund av vårt uppdrag är det särskilt meriterande om du har erfarenhet av kulturarvssektorn samt av arbete som chef. Stor vikt läggs vid din personliga lämplighet.

Stiftelsen Föremålsvård (SFMV) erbjuder våra statliga nationella kulturarvsinstitutioner tjänster inom vård, konservering och digitalisering av svenskt kulturarv. Vid SFMV finns tre avdelningar, konservering Papper/Textil, konservering Metall/Arkeologi samt Digital bild. Mer information finner du på vår hemsida www.sfmv.se.

Antal tjänster

1

Adress

STIFTELSEN FÖREMÅLSVÅRD I KIRUNA, ARENT GRAPEGATAN 20, 98132 KIRUNA

E-post för ansökan

ulf.daunfeldt@sfmv.se

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: STIFTELSEN FÖREMÅLSVÅRD I KIRUNA, ARENT GRAPEGATAN 20, 98132 KIRUNA
Senaste dag: 2018-05-08
AMS-ID: 22425868

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.