Stödassistent Per Hindersa gruppbostad 9 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Luleå förenar storstadens utbud med småstadens närhet. En hållbar kuststad i ständig utveckling med nytänkande näringsliv, universitet med forskning i världsklass, positivt samarbetsklimat och en naturnära livsmiljö som ger det bästa av alla årstider.

Socialförvaltningen har medborgarnas behov i centrum och utgår ifrån socialnämndens vision ”Meningsfullt liv i Luleå”. Med kvalitet, engagemang, omsorg och förståelse ska vi, inom ramen för vårt uppdrag och gällande lagstiftning, tillgodose behov som uppfyller våra medborgares önskemål.

Socialförvaltningen är indelad i verksamhetsområdena Vård och omsorg samt Individ och familjeomsorg.

Verksamhetsområdet Individ och familjeomsorg söker stödassistent till Per Hindersa gruppbostad.

ARBETSUPPGIFTER

Per Hindersa är en gruppbostad för äldre personer inom LSS. Som stödassistent arbetar du med personer med varierande funktionsnedsättningar utifrån ett salutogent förhållningsätt. Arbetet innebär att du ger service och personlig omvårdnad (ex. personlig hygien, förflyttningar, såromläggning och medicinering) utifrån brukarens individuella behov och resurser i den dagliga livsföringen. Du ska skapa möjligheter för dem att leva ett aktivt liv utifrån egna förutsättningar.

Genomförandeplaner används som en aktiv arbetsmetod och utvecklas utifrån brukarens önskemål och behov samt utvärderas kontinuerligt. Du ska kunna arbeta i team och inser vikten av dokumentation, uppföljning och utvärdering för att nå målen med verksamheten. I arbetet ingår kontakt och samarbete med sjuksköterska, rehabiliteringspersonal, företrädare, daglig sysselsättning med flera. Arbete på andra närliggande verksamheter förekommer. Du fungerar som stödperson och deltar vid arbetsplatsträffar/teamträffar och nätverksträffar.

KVALIFIKATIONER

Du har en gymnasial utbildning inom Vård- och omsorgsprogrammet för yrkesutgång funktionshinder alternativt Barn- och fritidsprogrammet med inriktning socialt arbete eller pedagogiskt arbete, eller utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Meriterande är omvårdnadsarbete. Arbetet kräver att du ska kunna skapa en meningsfull vardag och fritid för brukare. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med personer med flerfunktionshinder och som har behov av alternativ kompletterande kommunikation. Ett krav är att du har utbildning eller goda kunskaper inom området för neuropsykiatriska funktionsnedsättningar.

Som person ska du ha ett genuint intresse och engagemang för att arbeta med personer med funktionsnedsättningar. Arbetet kräver att du är serviceinriktad, positiv, strukturerad och drivande i ditt arbete. Du är initiativrik, trygg i dig själv, har god empatisk förmåga och har lätt för att förutse brukarnas behov och förändringar i behoven. Du relaterar till människor på ett lyhört och smidigt sätt. Du har goda kunskaper i svenska språket, i tal och skrift samt datakunskaper. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Skicka med betyg för att styrka ditt CV.

ÖVRIGT

Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö, stimulerande arbetsuppgifter och tillämpar rökfri arbetstid. För att arbeta hos oss ska du dela Luleå kommuns gemensamma värdegrund där Engagemang, Ansvarstagande och Kompetens är ledorden.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla. Luleå kommun ser heltid som en rättighet deltid som en möjlighet.

Socialförvaltningen begär att få se utdrag ur Polisens belastningsregister vid nyrekrytering.

Du söker jobb hos oss via ett elektroniskt ansökningsformulär. Tillsättningen av tjänsten kommer grunda sig på de uppgifter du lämnar och därför är det av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan. Har du frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV kontakta www.offentligajobb.se.

Vi undanber oss alla erbjudanden om jobbannonsering och rekryteringshjälp, Luleå kommun har ett kommunövergripande förhållningssätt och har avtal som samordnas av personalkontoret.

Antal tjänster

1

Adress

Luleå kommun, Socialförvaltningen, Rådstugatan 11, 97185 Luleå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Luleå kommun, Socialförvaltningen, Rådstugatan 11, 97185 Luleå
Senaste dag: 2018-03-26
AMS-ID: 7616352

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.