Storklinten söker liftvärdar 11 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Som Liftvärd övervakar du liftarna och utför enklare underhållsarbete. Som liftskötare ska du kunna läsa gästen och erbjuda hjälp där det behövs. Du ska vara pigg och alert och uppmärksamma varje gäst som åker i liften. Noggrannhet och medvetenhet är a och o. Förarbevis för snöskoter och + 18 år är ett krav.

Du som söker bör gilla att vara ute, vara social och allmänt tycka om att hjälpa människor. Det är bra om du kan hantera stressade och pressade situationer men även hålla fokus i lugnare, stillsamma perioder.

Vårt hjärta slår för skidåkning. Vi vill erbjuda en trygg och rolig åkning i välpreppade pister. Vi erbjuder oöverträffad kustnära skidåkning – du kan vara nybörjare, fritidsåkare eller inbiten fantast – vi hjälper dig att hitta den rätta utmaningen. Storklinten erbjuder utöver detta, även fiske, längdskidåkning, skoterkörning och ett fantastiskt friluftsliv, året om.

Antal tjänster

8

Adress

SKICAMP I BODEN AB, IDROTTSGATAN 8, 96164 BODEN

E-post för ansökan

jobb@skicamp.se

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 8
Län/Ort:
Adress: SKICAMP I BODEN AB, IDROTTSGATAN 8, 96164 BODEN
Senaste dag: 2018-10-21
AMS-ID: 22806345

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.