STP – Psykolog till BUP Luleå / Boden 2 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Arbetsplats: Barn- och ungdomspsykriatrin
Referensnummer: 198313

Arbetsuppgifter

Vill du arbeta som STP-psykolog eller har du påbörjat din specialistutbildning och söker nya utmaningar? Vi söker dig som vill utveckla dina professionella kunskaper och specialisera dig inom någon av följande inriktningar?

– Klinisk barn- och ungdomspsykologi
– Psykologisk behandling/Psykoterapi
– Neuropsykologi

Som STP-psykolog är du delaktig i att driva enhetens utvecklingsarbete samt bidra med kunskap utifrån ett evidensbaserat arbetssätt. I samarbete med enhetschef planeras utbildningens upplägg och genomförande utifrån dina intressen och kompetens samt utifrån enhetens behov. Din tjänst består av att du arbetar kliniskt inom verksamheten och är studieledig med lön.

Som STP- Psykolog kommer du att möta barn, ungdomar och deras familjer för bedömning, behandling och utredning. Arbetet bedrivs i nära samverkan med vårdnadshavare och i övriga nätverk som skola, socialtjänst och andra vårdgrannar. Du kommer att erbjudas kvalificerad handledning utifrån dina behov och din specialistinriktning.

Om Arbetsplatsen

BUP är en del av länets barnsjukvård som ligger under Division Länssjukvård. BUP-mottagningen har 25 medarbetare i Luleå-Boden, med mottagning på båda orterna och ansvarar för barn- och ungdomspsykiatriska öppenvården. Yrkeskompetenserna är psykolog, läkare, socionom/psykoterapeut, sjuksköterska och läkarsekreterare. Insatser sker på specialistnivå till barn och unga upp till 18 år med medelsvåra till svåra psykiatriska tillstånd.

Vi erbjuder dig ett stimulerande och omväxlande arbete på en trevlig arbetsplats. Välkommen till oss!

Din bakgrund

Du är Legitimerad Psykolog och det är meriterande om du har klinisk erfarenhet av att arbeta med barn, ungdomar och deras föräldrar.

Som psykolog i vårt team behöver du ha förmågan att skapa goda relationer med andra och bidra till arbetsgruppens gemensamma arbete. Du är flexibel, trivs med att ta eget ansvar samt med teamarbete och vill arbeta i en organisation under utveckling. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningsfakta

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid, dagtid med placering i Luleå. Resor kan förekomma i tjänsten. Tillträde enligt överenskommelse.
Urval och intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan redan idag!

Vill du veta mer?

Ulrika Hegstam, Enhetschef, Legitimerad psykolog, Telefon: 0920-27 15 82, 072-551 00 49, Mail: Ulrika.hegstam@norrbotten.se

Fackliga företrädare

Lisbet Larsson, Legitimerad psykolog. Psykologförbundet, Telefon: 0920-271591, lisbet.m.larsson@Norrbotten.se
Sista ansökningsdag är den: 2019-09-04

Antal tjänster

1

Adress

Region Norrbotten, Robertsviksgatan 7, 97189 Luleå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Region Norrbotten, Robertsviksgatan 7, 97189 Luleå
Senaste dag: 2019-09-04
AMS-ID: 8401197

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.