Student sökes för flexibelt extrajobb på vårt huvudkontor. 5 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Söker du ett meriterande extrajobb under studietiden? Har du ett intresse för kommunikation? Då har vi tjänsten för dig!

Vi söker nu studenter till ett flertal olika projekt till vårt ringteam. Du kommer vara internt anställd hos oss på Studentconsulting. I samtliga projekt använder du telefon för att nå ut till potentiella kunder, det kan vara allt från affärschefer till kandidater i vår egna databas.

Just nu söker vi folk till följande projekt,

Mötesbokning -Externa uppdrag vi får in där vi hjälper våra kunder med att öka deras mötesbokning.

Bokning av demovisning – Vi kontaktar hantverkare för att skapa intresse kring ett administrativt program och boka upp demovisning av detta system.

Kandidatkommunikatör – Vi kontaktar kandidaterna i vår databas för uppföljning. Under uppföljningen hjälper du även arbetssökande öka deras möjlighet till jobb.

Vi erbjuder dig fast lön enligt avtal, i vissa projekt finns även möjlighet till provision, ett väl utarbetat introduktionsprogram inklusive säljträning och en trevlig arbetsmiljö med engagerade kollegor. Möjligheten att vidareutvecklas inom företaget är mycket goda.

Arbetstiderna är vardagar 08:00 – 17:00 och du arbetar när det passar dig men vi vill att du kan arbeta minst 8 timmar i veckan.
Placeringsort: Nordkalottvägen 1, Luleå, StudentConsultings huvudkontor.
Start: Så fort vi hittat lämpliga kandidater, intervjuer hålls löpande.

OBS! ATT DU HAR ANNAN SYSSELSÄTTNING PÅ MINST 50% ÄR ETT ABSOLUT KRAV FÖR ANSTÄLLNING. Tillexempel Studier.

Du har nu möjlighet att bli en del av vår framgångssaga.

Din profil

Vi söker dig som är resultatinriktad, social, noggrann och kan uttrycka dig väl då du kan komma att kontakta all ifrån hantverkare till beslutsfattare på hög nivå. Har du vana av att skapa affärsmässiga relationer, telefonförsäljning eller annan typ av försäljning så är det meriterande. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Henrik Kask. Tjänsten tillsätts så fort vi hittat lämpliga kandidater. Välkommen med din ansökan via vår hemsida.

Om företaget

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Antal tjänster

6

Adress

StudentConsulting, Nordkalottvägen 1, 97254 Luleå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 6
Län/Ort:
Adress: StudentConsulting, Nordkalottvägen 1, 97254 Luleå
Senaste dag: 2019-02-01
AMS-ID: 8097690

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.