Studerande sökes för extra – och sommarjobb i Lekrummet! 7 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Är du en ansvarsfull person som söker ett lekfullt extrajobb på sidan om dina studier samt över somrarna? Då har vi jobbet för dig!

StudentConsulting söker nu någon som studerar och som vill jobba extra vid sidan om studierna åt vår kund som är en dagligvarubutik i centrala Boden. Arbetet innebär att bemanna lekrummet där föräldrar som handlar kan lämna sina barn, du ansvarar för barnen och hittar på roliga aktiviteter på plats.

Arbetstider är vardagar på eftermiddagen och helger. Vi söker dig som kan arbeta torsdag kl. 14-18, fredag kl. 14-18 och lördagar kl. 11-15. Schemat läggs utifrån din tillgänglighet och hur mycket samt när du har möjlighet att jobba. Du tillhör ett mindre team om 2-3 personer som alla delar på passen.

Vi söker både dig som antingen är gymnasiestudent eller universitetsstudent.
Ett krav för denna tjänst är att du är över 18 år. Fördelaktigt om du bor i Boden. Du är anställd av Studentconsulting och jobbar som uthyrd som konsult till vår kund. Mer info om kunden ges vid intervjutillfället.

Din profil

Vi söker dig som är studerande, ansvarsfull, självständig och opretentiös. En noggrann. skötsam och godhjärtad person som har barnets bästa i åtanke. God kommunikation med barn och föräldrar är något som värderas högt. Studerar du t.ex. barn & fritid på gymnasiet eller till förskollärare på LTU är det meriterande men inget krav. Låter detta intressant? Ansök redan idag, vi arbetar med löpande urval.

Om företaget

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Antal tjänster

3

Adress

StudentConsulting, Nordkalottvägen 1, 97254 Luleå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 3
Län/Ort:
Adress: StudentConsulting, Nordkalottvägen 1, 97254 Luleå
Senaste dag: 2018-08-17
AMS-ID: 7807210

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.