Studie – och yrkesvägledare 100 % inom grundskolans senare år 1 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Älvsbyn är Norrbottens pärla.

I vår kommun får 8 200 människor möjligheten att arbeta, bo och leva nära naturen. Vi är stolta över skolorna för de yngre och omsorgen av de äldre. Många är engagerade inom föreningslivet och det gör vår kommun levande och livskraftig.

Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som studie- och yrkesvägledare vid Älvsbyns kommuns grundskolors senare år är att erbjuda våra elever kvalificerad studie- och yrkesvägledning i samverkan med skolornas ledning och övrig personal. Du genomför vägledningssamtal med enskilda elever och informerar och vägleder individer och grupper inför de val de ställs inför vad gäller skolgång och framtida yrkesinriktning.

Du har ett särskilt ansvar för våra skolors samverkan med de gymnasieskolor vi skickar elever till och för att vårda och utveckla en nära samverkan med det omgivande näringslivet. Du förväntas också delta aktivt i arbetet med elever i behov av särskilt stöd.

Kvalifikationer

Du har examen som studie- och yrkesvägledare eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi värdesätter goda IKT-kunskaper och förutsätter att du har god kännedom om skolans nationella styrningar och djup förståelse för ditt uppdrag som studie- och yrkesvägledare. Du är flexibel men organiserad, driver ditt arbete självständigt men ser värdet av, och är bra på, att samarbeta med andra. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig tillsvidareanställning på 100 % med tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar provanställning i 6 månader. Utdrag ur Polisens belastningsregister krävs.

Tjänsten kommer att tillsättas under förutsättningar att erforderliga beslut fattas.

Sista ansökningsdag 2018-06-27.

Allmänt

Anställningsvillkor enligt avtal. Kommunen strävar efter en jämn fördelning mellan kvinnor och män samt ökad mångfald inom alla yrkesområden.

Välkommen med din ansökan!

Antal tjänster

1

Adress

Älvsbyns kommun, Storgatan 27, 94285 ÄLVSBYN

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Älvsbyns kommun, Storgatan 27, 94285 ÄLVSBYN
Senaste dag: 2018-06-27
AMS-ID: 7765926

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.