Studie – och yrkesvägledare 2 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

I Pajala kombineras storslagen natur med en unik drivkraft. Här finns ett positivt företagsklimat samt fantastisk skola och förskola. I Pajala lever vi enligt devisen ”Ett gott liv i en levande kommun.”

Pajala kommuns grundskolor ska utveckla arbetet i att ge stöd i frågor och valsituationer kring utbildning, yrken och arbetsmarknad. Nu söker vi en studie- och yrkesvägledare.

Arbetsuppgifter

Tjänsten innebär ansvar för grundskolans behov av studie- och yrkesvägledning. I rollen som SYV erbjuder du elever, vårdnadshavare och lärare stöd i frågor och valsituationer kring utbildning, yrken och arbetsmarknad. Du håller i individuella samtal, gruppsamtal och ger informationsföreläsningar i större sammanhang. Du arbetar nära rektorer, lärare och administration. Tjänsten är organisatoriskt placerad inom kommunens elevhälsa.

Kvalifikationer

Vi söker dig med Studie- och Yrkesvägledarutbildning. Vi förutsätter att du trivs att arbeta med barn och ungdomar. Vi tror att du är självständig, noggrann, handlingskraftig och har ett bemötande som är professionellt och serviceinriktat. Du har samarbetsförmåga och trivs med teamarbete.

Tillträde: Enligt överenskommelse, tjänsten tillsätts under förutsättning att erfoderliga beslut fattas.

Vi jobbar aktivt för jämställdhet och mångfald på våra arbetsplatser. Därför ser vi gärna sökande som bidrar till detta. Annons- och rekryteringsföretag undanbedes. För mer information om oss och vår kommun besök pajala.se

Pajala kommun ingår i förvaltningsområdet för meänkieli och finska, därför är det meriterande om du har kunskap i något eller båda av dessa språk.

Den som erbjuds anställningen ska lämna ett utdrag ur det register som förs enligt lagen (1998:620) om belastningsregister, med krav i Skollag (2010:800).

Antal tjänster

1

Adress

Pajala kommun, Personal- och löneenheten, 98485 PAJALA

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Pajala kommun, Personal- och löneenheten, 98485 PAJALA
Senaste dag: 2018-08-12
AMS-ID: 7781706

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.