Support and digital marketing towards Finland 10 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Pratar du finska? Har du ett starkt intresse för kundkontakt och marknadsföring? Vill du vara med och utveckla ett nystartat innovativt företag som expanderar mot Finland? Då har vi din nya utmaning!

Ozoneair AB är ett svenskt teknikföretag som använder innovativ teknik till att producera högkvalitativa reningsprodukter som är lätta, miljövänliga och säkra att använda. Som namnet själv antyder, har de specialiserat sig på ozonrengöring. Deras huvudkontor finns i Luleå och det är även här tjänsten kommer vara förlagd. Nu expanderar de mot Finland och söker därför en kundorienterad person som kommer vara inriktad mot kundtjänst och marknadsföring.

Tjänsten är ny och det finns stor potential att växa i rollen. För att trivas är det viktigt att du är hands-on, prestigelös och drivs av stort ansvar och kundrelationer.

Förväntningarna på dig kommer i det inledande skedet vara att bygga upp och ansvara för flödet för Finland. Då det är ett mindre företag under utveckling så krävs det att man kan ta sig ann alla typer av arbetsuppgifter i början och inte rädas att våga kliva upp och ta en större ansvarsroll allt eftersom företaget expanderar. Så om du vill vara med på en häftig resa i att bygga upp kontaktnätet mot Finland så är detta tjänsten för dig.

Anställningen är en tillsvidareanställning som börjar med en provanställning på 6 månader.
Detta är ett rekryteringsuppdrag vilket innebär att du kommer bli anställd direkt hos Ozoneair. StudentConsulting ansvarar för rekryteringsprocessen.

Din profil

För att vara aktuell för tjänsten ska du ha en högskoleutbildning inom kommunikation eller motsvarande yrkesutbildning. Det är särskilt stort krav att du ska behärska finska och engelska både muntligt och i skrift. För att lyckas i rollen ger vi gärna att du har arbetslivserfarenhet inom området och att du gillar eget ansvar och att ta egna initiativ. Vi ser gärna att du är en engagerad, stabil och ansvarsfull person som gör intryck och främjar planer och idéer framgångsrikt.

Nu har du möjlighet att få vara med på en rolig resa! Med ett utmanande arbete där du snabbt ser resultatet av dina insatser. Låter detta som ditt nästa karriärsteg? Skicka in din ansökan redan idag, då intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts så snart vi hittat rätt kandidat.

Om företaget

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Antal tjänster

1

Adress

StudentConsulting, Nordkalottvägen 1, 97254 Luleå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: StudentConsulting, Nordkalottvägen 1, 97254 Luleå
Senaste dag: 2019-01-21
AMS-ID: 8076703

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.