Svetsare 7 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Om oss

Clockwork är det nya bemannings- och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro. Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän, skolpersonal och större integrationsprojekt. Clockwork har idag ca 400 anställda och finns på elva orter från Stockholm i söder till Piteå i norr. Som ett led i att vara en av bemanningsbranschens mest attraktiva arbetsgivare fokuserar vi extra på friskvård med målet att ha branschens friskaste personal. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad. För mer info gå in på www.clockworkpersonal.se

Dina arbetsuppgifter

Med hjälp av olika svetsmetoder kommer du att utföra högkvalitativt svetsarbete hos vår kund som finns några mil söder om Piteå.

Din profil

Lukten och ljudet av metall är något som gör att du känner dig som hemma. Får du bara en rundvandring så kan du sedan direkt sätta igång och jobba utan hinder eftersom att du känner dig trygg i dina mångsidiga svetskunskaper. Behövs din kunskap vid en annan station i verkstaden så har du inga problem att byta och hjälpa till. Du är van vid ritningsläsning.

Som konsult hos Clockwork ingår du i vårt team av kompetenta kollegor, där alla strävar mot målet att vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Ett av våra mål är att ha branschens friskaste personal, därför erbjuder vi dig som konsult ett generöst friskvårdsbidrag. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad, och det är på goda relationer vi bygger hela vår verksamhet. Kan du identifiera dig som en av oss? Då är du varmt välkommen med din ansökan!

För frågor om tjänsten, kontakta Marie Lundin på 073-351 27 30 eller Emma Sjödin på 073-351 27 54. Vi arbetar löpande med rekryteringen och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med din ansökan!

Antal tjänster

1

Adress

Clockwork Bemanning & Rekrytering AB, Stigaregatan 7, 79160 Falun

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Clockwork Bemanning & Rekrytering AB, Stigaregatan 7, 79160 Falun
Senaste dag: 2018-03-30
AMS-ID: 7613764

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.