Systemingenjör / tekniker till Gruvan 11 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Systemingenjör/tekniker till Gruvan

Om företaget / verksamheten
LKAB är en internationell högteknologisk gruv- och mineralkoncern som bryter och förädlar Norrbottens unika järnmalm för den globala stålmarknaden. Hållbarhet är kärnan i vår affärsidé och vår ambition är att vara ett av de mest innovativa, resurseffektiva och ansvarstagande företagen i branschen. Koncernen, som omsatte drygt 23 miljarder kronor 2017 och har cirka 4 100 anställda i 13 länder, rymmer även industrimineraler, borrsystem, tågtransporter, bergtjänster och fastighetsbolag.

Om tjänsten

I rollen som systemingenjör/tekniker, ingår du i ett team av systemingenjörer/tekniker och deltar i jourverksamheten för dom fasta anläggningarnas autonoma system. Tillsammans utvecklar ni drift och underhåll av dom olika systemen som används i fasta anläggningar under jord i Kiruna. Fasta anläggningar består av spårnivå, krossar, transportörer och bergspel. Tjänsten ingår i ledningsgruppen för sektionen Norra Gruva Bergtransport. Systemingenjör/tekniker huvudsakliga uppgift är att arbeta med de långsiktiga systemunderhållet när det gäller systemuppgraderingar på hård och mjukvara. Som systemingenjör/tekniker driver du det strategiska arbetet med ständiga förbättringar och att effektivisera systemen samt ansvara för kontakterna med leverantörer.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som har en vidareutbildning med inriktning mot datasystem och nätverk. Du drivs av strategiska utmaningar och struktur, samtidigt som du vågar prova nya perspektiv och idéer. I din roll kommer du att arbeta med problemlösning, dels i samarbete med andra men också självständigt. Goda kunskaper i svenska och engelska, såväl tal som skrift. Engagemang, Nytänkande och Ansvar är, oavsett befattning du söker, viktiga ledord för dig i ditt dagliga arbete. Precis som LKAB i övrigt så eftersträvar vi mångfald och en jämn könsfördelning inom avdelningen. För alla tjänster inom LKAB krävs B-körkort.

Vi erbjuder

Ett jobb i en högteknologisk, internationell Mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad. Vi kan erbjuda del i företagets belöningssystem, friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter, tandvård samt andra aktiviteter för vår personal.

Övrig information

Arbetstid: Dagtid För ytterligare upplysningar om tjänsten är du välkommen att kontakta Lennart Stålnacke på tel. 070-342 2577 Du är välkommen att skicka in din ansökan via länken här nedanför och den behöver vara oss tillhanda senast 2018-12-03. Vi kommer att behandla ansökningarna löpande. Inför rekryteringsarbetet har LKAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Fackliga kontakter: Unionen Norra – Sakari Alanko, 0980-72508 Akademikerföreningen Kiruna/Svappavaara – Peter Johansson, 0980-62239 Ledarna Kiruna/Svappavaara – Ingegerd Kyrö, 0980-71050

Antal tjänster

1

Adress

LKAB, , 98186 KIRUNA

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: LKAB, , 98186 KIRUNA
Senaste dag: 2019-01-31
AMS-ID: 0018-705169

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.