Systemingenjör Telemetrisektionen till FMV T & E Vidsel 1 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Är du utbildad högskoleingenjör eller civilingenjör med ett sinne för kvalitet och service? Är du en problemlösare samtidigt som du har förmåga att samarbeta med andra på ett lyhört och smidigt sätt? Då är detta en spännande utmaning för dig!

Systemingenjör Telemetrisektionen till FMV T&E Vidsel

Vad kan vi erbjuda dig?

Hos oss får du möjlighet att arbeta med spännande arbetsuppgifter för att bidra till att göra Sverige och världen lite säkrare. Vi värdesätter ömsesidigt förtroende och hos oss får du både ett eget ansvar och goda möjligheter att kompetensutvecklas. Våra medarbetare är viktiga för oss och hos oss kommer du ha möjlighet att förena det professionella och det privata.

Du kommer bli del av ett team som arbetar med Telemetri- och Flygtermineringssystem och som ställer höga krav på varandra i det dagliga arbetet, men också ställer upp för varandra. Teamet består idag av åtta personer där alla har en viktig roll för verksamheten.

Ditt arbete som systemingenjör

Som systemingenjör arbetar du med att planera provsystemets långsiktiga utveckling. Du ansvarar för att anskaffa och utveckla ny materiel samt underhålla och reparera den befintliga utrustningen. I ditt arbete samverkar du med projektledare och kunder för att planera provgenomförande, och deltar operativt i genomförande av prov. Du kommer främst att arbeta med flygtermineringssystem.

I tjänsten kan du komma att arbeta med något av sektionens övriga system, telemetri och marksystem för målrobot. Det kan innefatta operativt arbete, arbete med specifikationer, utredningar eller anpassningar av befintliga system för att möta nya krav som ställs från bl.a. våra kunder.

Denna tjänst hör till FMVs verksamhetsområde Test & Evaluering (T&E), vars verksamhet omfattar en leverantörsoberoende validering och verifiering av de produkter FMV levererar till Försvarsmakten, samt tester och provning av produkter och tjänster som levereras till externa kunder i Sverige och internationellt. Verksamheten genomförs vid provplatser lokaliserade i Vidsel, Karlsborg, Skövde, Linköping, Karlskrona och Enköping.

Du kommer att arbeta inom den Tekniska Enheten (T&E Vidsel TE) vid provplatsen i Vidsel. Enhetens huvudsakliga uppgifter är att säkerställa drift av provplatsens telemetri- och flygtermineringssystem samt marksystem till målrobot, och vid behov utveckla dem.

Våra förväntningar på dig

Du som söker är högskoleingenjör, civilingenjör med inriktning elektronik, teleteknik, eller radioteknik eller har förvärvat motsvarande kunskaper på annat sätt.

Vi ser gärna att du har kunskaper inom telemetri och programmering då detta hjälper dig att komma in i och förstå arbetet, men det är inget krav. Eftersom vi verkar inom ett väldigt specialiserat område räknar vi med att en nyanställd måste få tid att lära sig och öva på sina arbetsuppgifter.

Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, i tal såväl som i skrift.

Som person är du bra på att analysera, bryta ner och lösa problem. Du är noggrann och lägger stor vikt vid att leva upp till den kvalitetsstandard som finns. Din förmåga att arbeta med andra personer är god och du relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Vidare är du självständig, beslutsam och har förmågan att ta initiativ för att uppnå resultat samtidigt som du är tillmötesgående och hjälper andra att leverera lösningar.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Låter det intressant?

Besök oss på Rekryteringsmässan, Luleå Energi Arena den 26 februari mellan 13-16 så berättar vi mer om jobbet och om oss.
www.rekryteramera.nu

Om du inte har möjlighet att besöka mässan så ber vi dig ansöka om tjänsten som kommer att annonseras under mats månad på Platsbanken/ Arbetsförmedlingen och på vår FMV hemsida.
Vi har redan gjort vårt mediaval, därför undanber vi oss samtal från dig som vill sälja annons- och rekryteringstjänster.

Antal tjänster

1

Adress

FMV, Test & Evaluering, VIDSEL, Provplats Vidsel, 94295 VIDSEL

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

FMV

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: FMV, Test & Evaluering, VIDSEL, Provplats Vidsel, 94295 VIDSEL
AMS-ID: 0019-087617

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.