Systemingenjörer 1 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

BillerudKorsnäs är ledande inom förnybart förpackningsmaterial. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde både internt och externt gentemot kunder och partners. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer – vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?

BillerudKorsnäs Sweden Karlsborgsproduktionsenhet söker

Systemingenjörer

BillerudKorsnäs tillverkar ca 320 000 ton massa årligen i produktionsanläggningen i Karlsborg. Verksamheten är i snabb utveckling för att möta marknadens ökade efterfrågan på våra produkter. Vi står ständigt inför nya utmaningar, dels i form av höjda kvalitetskrav på befintliga produkter samtidigt som vi utvecklar nya. Vi söker nu Systemingenjörer som är redo för den utmaningen till en av våra avdelningar inom underhåll, El/Automation.
Med en tydlig underhållsstrategi, där driftsäkerhet och planerbart underhåll är en nyckel, leder vi ett framgångsrikt underhåll mot världsklass.

Om tjänsten

I uppdraget arbetar du självständigt med att förvalta de automationssystem du har i ditt ansvarområde, att tillse att förvaltningsansvarets automationssystem är i gott skick och dessutom allt mellan akut avhjälpande felsökning till utredningar för att optimera och ständigt förbättra. Som Systemingenjör agerar du även projektledare/delprojektledare i investeringsprojekt som berör ditt ansvarsområde. Du arbetar ofta i tvärfunktionella team, men förväntas driva din del självständigt.
Arbetet genomförs i huvudsak i vårt underhållssystem IFS och bedrivs i nära samarbete med övriga medarbetare inom underhåll och produktion. Tjänsten är underställd sektionschef el/automation.

Tjänsten är tillsvidareanställning på heltid och förlagd till dagtid men beredskap kvällar och helger kan förekomma.

Vi erbjuder dig en arbetsplats med tydliga värderingar – Tänka nytt, Samarbeta, Känna ansvar och Skapa värde är våra kärnvärden.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lägst en högskoleingenjörsutbildning eller motsvarande med inriktning mot automation. Flerårig erfarenhet och god kompetens av olika system samt fördjupade kunskaper inom QCS/WIS-system och dessutom IT inom processindustrin är meriterande. Bra är också erfarenhet av industrin samt erfarenhet av att arbeta i projekt.

Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift och ytterligare språkkunskaper såsom tyska och finska är meriterande.

Personliga egenskaper

Du är initiativtagande och söker nya perspektiv samt drivande i att genomföra strategiska beslut för att nå resultat och uppsatta mål. Du har lätt att skapa kontakter och god samarbetsförmåga. Tjänsten innebär kontakter inom och utanför företaget, varför förmåga att kommunicera i tal och skrift är en förutsättning.

Ansök via vår hemsida: https://www.billerudkorsnas.se/karriar/lediga-tjanster2?vid=2097945

Antal tjänster

1

Adress

BillerudKorsnäs Sweden AB Karlsborgsbruk, , 95283 KARLSBORGSVERKEN

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: BillerudKorsnäs Sweden AB Karlsborgsbruk, , 95283 KARLSBORGSVERKEN
Senaste dag: 2018-08-02
AMS-ID: 0018-380347

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.