Ta chansen att bli Reliningtekniker hos Proline Nord AB! 2 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Söker du ett fritt arbete där du får arbeta med kroppen? På Proline får du möjligheten att leverera effektiva och flexibla lösningar med smarta metoder. De är villiga att lära dig arbetet på plats och satsa på din utveckling inom företaget. Ta chansen och sök tjänsten redan idag då urval sker löpande!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Proline Nord AB:s räkning två reliningtekniker. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Proline. Intentionen är att du efter 6 månader ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Proline är marknadsledare och har i och med det ett gott rykte i branschen! Det går bra för dem och det är stor efterfrågan på deras tjänster. Nu behöver Proline fler stjärnor till deras gäng och genomför därför en satsning där Luleå och Umeå är möjliga utgångsorter för denna tjänst. Beroende på vart Prolines kunder befinner sig kan det förekomma en del resande i tjänsten och de arbetar i regel måndag-torsdag utifrån planering, effektiv produktion samt ev. resor.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Prolines önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Professionals Nord har stark lokal kännedom och tillsammans med oss blir du en viktig representant som bidrar till ett starkare Norrland!

Arbetsuppgifter

I rollen som reliningtekniker hos Proline arbetar du med rörrenovering i fastigheter. Med deras egenutvecklade Proline-metod renoverar du de gamla rören genom att spruta ut en plast invändigt, detta för att slippa stambyte. Du får möjligheten att lära dig på plats och genomgå olika steg i ett utbildningsprogram för att du på sikt ska bli helt självgående.

I arbetet ingår bland annat

• Förbereda med täckpapper, resning, rengöring och torkning av rören
• Renovering av rören genom att belägga med flera plastlager i de gamla rören samt torkning
• Filma och dokumentera rören för att se att allt ser bra ut och städa undan för dagen
• Kontakt med fastighetsägare och boende

För detta uppdrag krävs ett utdrag ur belastningsregistret, vi rekommenderar dig därför att beställa det redan vid ansökan via länken: https://polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag/Kontrollera-dina-uppgifter-i-belastningsregistret/. Observera att brevet sedan ska skickas oöppnat till:

Professionals Nord, Liv Söderqvist
Västra Esplanaden 2, Thulehuset 7tr
903 26 Umeå

Vi söker dig som

har B-körkort och trivs med ett fysiskt och flexibelt arbete. Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande arbete sedan tidigare, men det är inget krav för tjänsten.

Personlig lämplighet kommer vi att värdera högt i denna rekrytering. Du är händig och tycker om att arbeta intensivt och effektivt men värderar samtidigt att utföra ett noggrant arbete för att leverera bästa kvalité. Du är serviceinriktad och har inga problem med att samtala med kunder.

START: Omgående eller enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid, 40h/vecka
STAD: Luleå och Umeå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Liv Söderqvist

Sök tjänsten genom att klicka på ”sök jobbet” nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Proline Group är marknadsledare inom rörrenovering i fastigheter. De erbjuder effektiva och flexibla lösningar för att åtgärda dag- och spillvattenledningar så smidigt och kostnadseffektivt som möjligt både för fastighetsägare och för boende. Med deras egenutvecklade Proline-metod renoverar de de gamla rören genom att spruta ut en plast invändigt. Alternativt använder de deras Prosoc-metod där de vränger in ett flexibelt foder. De är en helhetsleverantör och utför arbetet helt i egen regi, för att kunna säkerställa en jämn och hög kvalitet och ett professionellt genomförande.

Proline Groups vision är att bli det självklara valet för fungerande spillvattenrör. Läs gärna mer om hur Proline presenterar sig på deras hemsida: https://proline-group.com/sv

Om oss

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.

Antal tjänster

1

Adress

Professionals Nord Rekrytering AB, Västra Esplanaden 2, Thulehuset 7tr, 90326 Umeå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Professionals Nord Rekrytering AB, Västra Esplanaden 2, Thulehuset 7tr, 90326 Umeå
Senaste dag: 2018-07-03
AMS-ID: 7765733

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.